Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 5
diadaniela spune:
Mai ,dar devreme va culcati ! Iar umblu singura pe aici!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
si eu mi-am facut somnul de infrumusetare
iarasi am dormit cu Robert o ora
slabesc eu la pastele cailor!
astazi nu am bagat bike ca abia ma misc.am facut febra mey dupa bicicleta de ieri
acum iarasi fac pauza o luna...
de abdomene nu ma las.putine acolo dar le fac
ange spune:
am fost la inot cu Maia.nivelul asta i-am luat miercurea seara sa salvam si noi duminica.Macar duminica sa stau linistita in casa ca in rest sunt pe drumuri ca o zuza
vineri vine colegul.Sta cica tot weekend-ul.Va dati seama ce va fi pe noi?
In week. ne-am propus activitati serioase.Incepem de vineri seara cu un spectacol "disney" pe gheata.Sambata la cursurile Maiei dimin. si dupa amiaza la o petrecere de copii.Seara daca nu va fi varza de obosita i-am promis ca mergem la cinema ca ma tot bazaie de nu stiu ce film cu printzese reale
Duminica avem o petrecere.
Si uite asa abia astept sa vina weekendullll
sa aveti vise placute.
mihaela amalia spune:
'Neataaaaaa
Ieri am avut o zi foarte aventuroasa, am iesit cu fica-mea cu sania ca era o vreme super, si cum unii oameni, pe ici pe colo, sunt gospodari, si-au dat zapada din fata curtii, iar eu am tras pe beton de mi-au iesit ochii, iar acuma mi-s mainile cat painile de umflate, si cand am ajuns acasa era poarta incuiata , colegu plecat si cheia mea in casa.Asa ca am indurat noi vre-o jumate de ora vantul(ca intre timp se starnise un vantisor reeeeccceeeee), cand mi-am zis ca nu se mai poate, si uite asa am aruncat sania peste gard si am luat-o pe la vecinu pe aratura (cu zapada pana la genunchi) ca sa intru pe poarta din spate.Cand sa dau sa deschid poarta...zapada nu-mi dadea voie, asa ca am inceput sa ma izbesc in ea ca un taur turbat pana s-a deschis putin, iar Amalia mea urla din toate puterile ca era saraca inghetata de frig si ii mai era si foame...si uite asa am reusit sa ajungem in casa.Buuuuun, ne-am dezbracat, ne-am schimbat, ca eu una eram super uda, si in 5 minute de cand am intrat in casa...apare si colegu pe usa sa mor de ciuda nu alta
Si uite asa aseara pe la 9 si ceva am cazut pe front si am dormit neintoarsa pana azi dimineata.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Neatza si de la mine.
Mihaela da ce aventuri ati avut ieri, ati vrut sa mai simtiti o data iarna pana nu se duce de la noi:) la Alamia nasucul inghetat.
Multu' de cafea:)
Cami ce fain ca ai domnisoara mare, te poti intelege cu ea. Abia astept sa creasca si Sara mea, sa avem activitati de oameni mari:)
Vad ca tot intr-un chef o tineti, bravo voua, hai ca rasare soarele si pe strada voastra, si pleaca gerul:)
Sa-ti faci o poza cu ce ti-ai cumparat, ca iti spunem noi daca iti sta bine sau nu
Andreea ati fost ieri la sanius? M-am luat dupa tine, ai zis ca faceti poze asa ca mi-am luat si eu aparatul si am tras cateva cand am iesit cu Sara:)
Dana ce bine ca a fost fiica-ta incantata de stomatolog, a mea nici pe dinti nu vrea sa ma lase sa o spal, e de groaza.
Danelutza hai zi cate flori ai primit, nu ne mai tine in suspans:) Tare faza cu scremutul si calculatorul, tre sa-l muti in baie ca atunci sigur face ceva:)
Ce sa mai zic? Nu mai stiu, am uitat, ma duc sa ma ocup de Sara ca a facut ochi:)
Aaaaa, am primit de la sotior un cos cu flori (si soacra la fel, sa nu ne suparam:) si martisor, Sara a primit si ea un martisor (primul din viata ei) cu un caine dalmatian (cainii sunt preferatii ei) si de atunci e tot cu el in mana:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Ange multzam ca m-ai facut sa ma simt asha de tinara, he, he, 18 ce departe sint...
Flavia buna ideea cu calculatorul in baie, chiar asha poate reuseste si face kk.
Trandafiri am primit 9 roshiiii, asha arata soatza
Am pus-o pe Isa in tarcul cu jucarii, sta cit sta in picioare, apoi danseaza lambada se rastoarna si incepe sa tzipe s-o ridic.
Miha multzumesc de cafea, dragutza ca intotdeauna. Frumoasa povestea ta si cu multe peripetzii.
Revin ca urlaaaa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Danelutza imi place semnatura ta, abia acu am vazut ca ti-ai schimbat-o:)
Pe unde umbla fetele?
symaco spune:
neatza!
mai,am o tuse nasoala si deocamdata ma tratez cu ceai de tei,inafara de ceaiul de ceapa care am auzit ca ar fi foarte bun(da groaznic la gust)ce ar mai fi?ca e nasol daca nu mi se opreste tusea,aseara ma luat cu dureri de burta !
impreuna spune:
symaco eu stiu de un sirop natural, la noi se gaseste in farmacii, "Stodal", e 100% din plante si foarte bun pt tuse, recomandat atat copiilor mici (eu la Sara din asta ii dau) cat si adultilor.
Si de ceaiul de ceapa am auzit ca e bun, dar indulcit cu miere:)
Sanatate multa si cat mai repede
alexa si mami spune:
'neata fetele!
multam de cafea miha.
felicitari tututror pt distractia de ieri.
nici io n-am primit martisor de la colegu', da' zilele astea tre' sa ma programez pt ce va povesteam acu' citeva zile (coafor, epilat, masaj), cadoul de martisor.in schimb, a primit alexa multe, pe care le sugea si tragea de ele.
noi dupa saniusul povestit, a bagat alexa 3 ore si ceva de somn, timp in care am gatit. apoi am plecat iar la plimbare pe un ger...masa ne-a pregatit-o mama si ce bine a fost. am stat, pun'te masa, scoala masa. ca la restaurant.
ati mai facut albume la noi?
alexa & fam