Mamici casnice (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

iar nu merge TasTaturaaaaaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Am pus POZE casnice

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatzaaaa
Cami mersi de cafea:)
Mie imi plac tare mult pozele astea d'ale tale:) Mai ales florile, da si decorul ala e mortal, e magazin ceva?
Eu n-am inca asemenea poze, ca mi-e o lene sa fac de numa, da ma pun pe treaba.
Mai pune

Andreea m-am minunat si la pozele voastre, Gogo ii asa de scumpa, am vazut-o intr-o rochita superba, cu palarie pe cap, eleganta foc. Cine-i blonda aia din poza, ultima? Sa nu zici ca esti tu cu peruca:)

Dana tu ce mai zici, ce mai invarti, ca nu mai stiu nika de tine:)

Bianca hai zi la fete cum a fost la dr, sa stim ca avem o cuscra sanatoasa:) Dc vrei da-ne id tau de mess, sa facem toate o conferinta, ca pe tine eu nu te am in lista:)

Fetelor, pe toate va , ma duc sa o iau pe Sara in primire, revin.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by andora
[br
Mihaela hihi m-am uitat iar si la pozele voastre, ce mai, super gagici voi doua, dar ce-ti facea piticotu' pe bufet in bucatarie?

'Neataaa

Hihihi, rade de nu mai poate

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici casnice! Ma primiti si pe mine? Vad ca am ajuns tare tarziu, scrieti aici de muulte subiecte.
Eu sunt mamica de doua ori, am doua fete, una aproape domnisoara, are 11 ani si a doua mai micuta abia invata poezii, are 2 ani si 10 luni.
Stau acasa de mai multi ani, cam de 6-7, nici eu nu mai stiu, pentru ca avem o firma si sotul poate sa ne intretina. Il mai ajut si eu cu ce pot, dar de obicei stau acasa.
Sunt pasionata de bucatarie, fac mancare buna si mai ales prajituri. Ca urmare sunt si o mancacioasa si deci grasana.
Mai sunt pasionata si de internet si.. mai nou "The Sims", fac eforturi sa ma abtin sa nu joc toata ziua.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Dana bine ai venit!!!

fetelor uitai

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Dana ,bine ai venit! Cum facem sa nu ne incurce lumea ca amandoua suntem Dana?
Cami ,n-ai avut somn azi noapte?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

^mneatza si merci de cafea

Andora dar ce-ai mai scris mama-mama. Vazui si pozele, scumpa foc bombonica ta. Da'vezi ca pozele casnice nu le-am putut savura

Dana bun venit, si eu is casnica de 3 ani si mamica de aproape unul. Asta asha ca sa ne cunoastem, ca nu mai apuci sa cetesti tot ce am scris noi.

O zi buna ca reclama ploada.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Flavia Cine-i blonda aia din poza, ultima? Sa nu zici ca esti tu cu peruca:)da

Dana bun venit

Danelutza http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/album?.dir=f0d2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bun venit Dana d. Am tras cu ochiul la pozele voastre, ai constat:
1. nu esti grasa cum spui, arati chiar f bine
2. Ai niste fete mari si scumpe, cred ca au deja pretendenti
3. Va place sa va plimbati, mi-au placut pozele de la Paltinis
Ca sa te trec pe lista, am nevoie de datele tale si ale fetelor de nastere, sa stim cand va sarbatorim:)
Ce firma aveti, cu ce se ocupa?
Sa inteleg ca nu te plictisesti acasa, e fain k iti place sa gatesti, am si eu de la cine cere sfaturi:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput