Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nesuferita zici???? las ca'ti arat io picoooooo..ete na ..

Buzincu bine ai venit
megbeng io
moldoveancooooo sa nu te puna dracii sa faci testul mai devreme ca nu's ce'ti fac
rami si Amely notat la agenda..nu se stie niciodata sa o pupaciti pe stuart si din partea mea

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Cristina bine ca nu m'ai intrebat
daca iti spuneam..CLAR ma dadeau moderatorii afara

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

LIANA, fata frumoasa, tot aici te gasesc?! inteleg ca sunt sanse mari sa iti iei zborul spre odisee, fugi, sa te gasesc acolo cand vin si eu!
cum mai stai cu temperaturi/simptome?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

megbeng as vrea io...da mai am de asteptat..si pe cuvant daca nu vreau sa mergem impreuna te astept ca n'o fi foc
simptome nu am...poate la cap
temp nu iau pt ca nu vreau
astept

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi scumpa,poate ca pe baciadriana,n-ai vrut s-o sperii,dar pe mine m-ai bagat in sperieti.Aproape toata noaptea nu am dormit de griji.Eu nu pot intelege,cum ai ramas gravi cu sotiorul tau in urma cu 10 ani,si acum el are azoospermie???Se poate asa ceva???ce s-a intamplat de au disparut toti gigei??Al meu face din nou spermograma pe 21 martie.Sper din suflet sa fie totul bine.Ma bucur enorm pt temperaturica tasi te pupi dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Avalon,mersic de floricele
Gabitz,,pusi mare.Cum stam cu germana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor am o intrebare intrebatoare: daca mi-a venit CM la 26 zile in loc de 28 si am facut analizele hormonale, respectiv Estradiolul si progesteronul in Z21 se mai pune? Progesteronul mi-a iesit putin cam mare 29,61 iar maxima este de 25. Oricum luni ma duc la eco si merg si cu analiza in dinti, dar astept parerile voastre pana atunci. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

KITTA, oare de intelesesem eu ca tu ai progesteronul mic? Cred ca m-a lasat memoria in ultima vreme... dar as fi jurat ca la un moment dat ai intrebat daca e bine sa iei utrogestan daca ai progesteronul sub limita normala... in sfarsit, o bila neagra pt mine... Deci: analiza progesteronului se face la 7 zile dupa ovulatie, daca tu ai avut cm de 26 zile probabil ca ovulatia a fost undeva prin ziua 12 (daca ai facut monitorizare probabil ca stii in ce zi a fost)... analiza ar fi trebuit sa fie facuta in ziua 19. Secretia de progesteron creste dupa ovulatie, atinge cota maxima la o saptamana dupa ovulatie, iar daca nu se instaleaza sarcina, acesta scade pana la minim cu 3 zile inainte de ciclul urmator. Daca tu l-ai avut peste maxim in ziua 21 inseamna ca stai foarte bine la capitolul progesteron, si nu cred ca ar mai fi nevoie sa repeti analiza.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Da' ce palavrageala pe'aci!
Ma bucur pentru voi, cred ca v-au priit martisoarele primite si pentru mine ca am .
Noutati? Sigur ca da, dupa aproape 9 luni am avut si eu ovulatia in Z12, m-am bucurat caci pana acum era Z15 - Z16, se pare ca trat naturist incepe sa-si faca vizibil efectul.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Am intrat doar sa va salut si sa va doresc un week-end minunat.
Eu azi plec la Borsa, la munte la ski si nu ma intorc decat duminica seara. Sa fiti cuminti, sa va iubiti mult si sa va relaxati.
Va pe ABSOLUT TOATE.

Cristinna

Mergi la inceput