Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ingeras

..........Lumina, viata si mult dor
............Sa primiti de martisor!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, haideti ca ati reusit sa imi ridicati un picut moralul. Cred ca o sa ma gandesc serios sa il mint ca incep sa iau anticonceptionale si o sa vad atunci daca se simt ceva schimbari. Este adevarat, poate ca o minciunica asa nevinovata nu va conta prea mult. Sincera sa fiu nu stiu cum va reactiona daca o sa raman candva graviduta, dar poate ca o sa ma risc sa aflu.
DANYALO, daca vrei sa ne vedem si sa vorbim da-mi un PM si se rezolva. Bine?
BUBULINA ma bucur ca ma intelegi asa de bine. Sa inteleg ca si tu treci sau ai trecut prin ceva asemenator?
INGERAS o sa il trimit la voi sa ii dati o mama de bataie, ca poate asa o sa se cuminteasca si ii vine mintea la cap. Nu stiu daca o sa il razbiti ca e cam mare animalutul meu, dar merita incercat.
Oricum azi nu m-a sunat deloc si nici eu nu am de gand sa il sun. Om vedea ce va fi diseara acasa. Pana atunci sunt la munca si incerc sa ma gandesc la alte lucruri si sa nu mai plang, ca si asa am tras o jelanie si am ochii rosii. Noroc ca nu e seful prin preajma sa ma vada si ca este o zi mai linistita.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

[flo

io am vrut sa va trimit o inima maaaaaaaare de flori da iote ca n.au vrut sa stea!si m.am muncit o ora!da voi stiti ca va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

catty, am acasa un sotz care afirma ca-si doreste bb la fel de mult ca si mine, dar pe de alta parte a spus o data ca eu sunt de vina ca nu raman si nu vrea sa-si faca spermograma. Ba ca are oroare de doctori, ba ca nu merge la spital, ba ca nu-si face analiza si gata. Eu ce ar trebui sa cred? La un moment dat, am adus vorba inclusiv de divortz, ca nu mai stiam ce sa spun si ce sa fac.
Parerea mea este ca barbatii sunt uneori niste copii. E foarte greu sa-i intelegem, si nici ei nu prea ne inteleg asa cum am vrea noi.
In ceea ce te priveste pe tine, nu cred ca ACO rezolva problema, dar daca nu-i mai spui absolut nimik astfel incat sa-l faci sa creada ca ai renuntat, poate iese ceva?

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

CATTY tu asti o dulce si mi.ai ridicat de multe ori moralul!
eu cred ca barbatilor nu le place sa stie toate procesele astea
prin care trecem noi,sa avem un copil,sa fim frumoase...
lor le place ideea ca noi suntem asa mumusele de la mama natura,si nu ca ne.am jumulit,am zacut cu orele prin saloane,etc,la fel cu vor sa se trezeasca cu bb in brate fara sa treaca prin toate etapele...
sotul meu isi doreste enorm un copil,dar nu poate suporta sa.i povestesc toate cele de pe forum si de pe la dr.in nici un caz nu accepta sa presteze la comanda!am incercat o singura data sa.i spun si a refuzat categoric!adica el vrea sa aiba impresia ca a facut un bb
din dragoste nu la comanda...
asa ca uite.ma luna de luna cand stiu e timpul de cum il iau mereu cu tot felul de gaselnite ,si pana acu a mers ...
asa ca iubita,nu.i mai spune nimic de copil,despre cat de mult suferi,de asta suntem NOI aici...fa/te frumoasa,iubiti.va ,distrati.va,iar calculele fa.le in secret...
noi suntem langa tine... si sa nu te mai prindem plangand ca.. si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,am intrat sa va si sa impart cu voi "martisorul" pe care l-am primit azi dimineatza
Azi e o noua zi (poate mai buna!?) si sper sa aveti putina primavara macar in suflete ca afara....(daca ma mai uit mult pe geam o sa am impresia ca in curand va veni Mos Craciun,nu Iepurasul!)
Oana am primit "inimioara" ta din floricele,sper ca esti mai bine (cat de cat)
Catty si Bubulina nu va lasati,si eu imi vad sotzul foarte rar si din pacate se intampla sa aiba mai mult de lucru la scarbici exact cand am eu mai multa nevoie de el,asa ca stiu cum e cu "singuratatea in doi"....
Olteanco,multumesc ca mi-ai adus aminte

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Mishuleasta da mastisor.Ai un sot de nota 10. Cum il cheama?

Cristinna

Mergi la inceput

vai vai vai vai vai cat e de dulceeeeeeeeeee!
nu mai pot!!!!!!!rad incontinuu!!!!!

Mergi la inceput

cine ma invata si pe mine sa pun o poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am intrat scurt sa va ofer si eu un martisor in prag de primavara.
Va pupa Miro pe toate

Miro

Mergi la inceput