Videoclipuri ptr copilasi
Salutare!
David al meu e super innebunit dupa Pinocchio-cantaretul. Si ptr ca tot am gasit pe net videoclipurile cu 2 cantecele de-ale lui, m-am gandit la voi. Sigur le vor place copilasilor vostri (imi plac si mie
).
Deci: T'es pas cap Pinocchio (Nu esti in stare, Pinochio) si Pinocchio en hiver (Pinochio iarna).
Si daca tot v-am deschis "apetitul", vizionati-o si pe Dorothée cu Hou, la menteuse! (Huo, mincinoasa!
)
Rog moderatorii sa nu mute subiectul pe alt forum. Aici intra cei mai multi utilizatori (de ex eu rar ajung in josul paginii de "Active"
)
Pupici si, astept impresii!
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
Raspunsuri
spic de grau spune:
Am gasit-o si pe Ilona cu Un monde parfait (O lume perfecta)
IAr aici , in josul paginii, aveti trimiteri catre toate videoclipurile Ilonei si ale lui Pinochio, plus inca unul cu o broasca (nu e CrazyFrog)
Vizionare placuta!
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
symaco spune:
uite daca il vreti si pe schnappi!
http://www.swr3.de/musik/stories/schnappi/
chiar deasupra la foto cu crocodilul este de dat clik pe´´ Das Schnappi-Video in voller Länge [Windows Media]´´

Stinu spune:
Fetelor multumim fiica mea de 8 luni si 1/2 se uita ca hipnotizata !
Nu stiu care e mai haios ,Ana sau videoclipul
Iustina
kitz-kitz spune:
multumim frumos!!!

"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller
Veve spune:
Lumy,imi pare rau
,insa subiectul nu se incadreaza aici si va trebui mutat.Cine e interesat de acest gen de subiecte sigur ajunge si mai in josul paginii de "Active."Altfel s-ar creea un precedent si celelalte forumuri nu si-ar mai avea rostul!Sper sa-mi intelegi punctul de vedere
.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
diadaniela spune:
Multumim!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
oanabandol spune:
multumim din suflet!!!!
rares e pur si simplu inebunit dupa pinocchio.am fost terminata cand au scos astia de la cablu MCM-ul.
pupici,
oana
Fiquelle spune:
Multumim, am salvat adresele, sa vedem ce zice bebelina cand vine acasa!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle