Szeged - 4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mirabella multumesc mult de raspuns.
Mi-Ka iti tin pumnii pe maine.
Mi-Ka si Mirabella va rog mult, daca se poate, sa va uitati cat costa FIV fara ICSI (la noi nu e nevoie de ICSI). Pana acum nu am gasit scrise preturile pentru FIV simplu la Szeged.
Pussi succes la laparoscopie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

LA multi ani!!! VIITOARELOR ASPIRANTE SI MAMICI

MIRABELLA 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani de 8 Martie tuturor fetelor frumoase si bune de aici, actualelor si viitoarelor mamici !!

Fetelor in sfarsit am facut si testul Pap iar, analiza Chlamydia si sotul spermocultura; maine plec cu treaba la Berlin, maintorc duminica si de luni am toate rezultatele ptr Szeged, sa dea Domnul sa fie si bune!

Va pe toate !!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Eu nu m-am programat inca pentru ca eu mai am un baietel care acum este in clasa I si in afara de mine nu are cine sa-l duca la scoala, deci el are prioritate si nu ma pot programa decat in vacanta,desi imi doresc cat mai repede inca un sau, preturile pe care le-am scris in mes.trecut sunt date de d-l dr.Zadory, in e-mailul pe care mi i l-a transmis pe data de 6 martie, nu stiu care este explicatia pentru neconcordanta,LA MULTI ANI, TUTUROR MAMELOR SI FEMEILOR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Va doresc la toate fetele de aici LA MULTI ANI! si sa fiti fericite!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'La multi ani femeilor'

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Salut gagici si LA MULTI ANI!!! Fie ca primavara aceasta sa aduca dupa ea bebici multi si frumosi, pentru fiecare dintre noi!!!

Azi am fost la eco la Szeged, bebicul e mare, are...5,7 mm si i-am vazut inimioara batand.

leliuta e internata la Szeged pt. ca doctorita ei i-a vazut ceva pe trompa cu salpinxul si nu a stiut ce-i acolo si o tine sub observatie. Bebicul ei insa e bine, ii bate si lui inimioara, doar mamicuta lui e stresata rau.O sa va zica ea mai multe cand vine acasa.

Va pup pe toate dulce de tot.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mi-ka, ma bucur ca totul e ok, si ca ai vazut inimioara din tine. Ti-am zis ca e cadou si ca trebuie sa fie oK.

Lelita, iti tinem pumnii si sper sa nu fie nimic grav.

Azi am fost la DR. Vladescu si spre mirarea mea am ramas placut impresionata de cum s-a purtat cu mine. A zis ca vine si la laparo cu mine desi nu-mi face ea operatia. De luna viitoare vrea sa ma "lase graviduta". M-am mai linistit de ieri.

Va pup!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara Sarbatoritelor!

Mi-Ka, ma bucur mult ca esti bine! sa dea Dumnezeu sa fie tot asa pana la sfarsit!
Leliutzei ii tin pumnii sa nu fie nimic si ii urez multa multa sanatate ei si bebicului din burtica!!
Mirabella, merci mult de sfaturi, am sa te ascult si o sa am rabdare!
Acum fac bagaje, ca iar plecam din tara ,in interes de servici, nu de placere,da' poate prind si o cumparatura-doua sper sa nu ramanem inzapeziti prin Germania ; si ma mai lupt si cu uratii , ca-s ziua 1 a CM si ma doare burtica !
Pussi, sper din toata inima sa aiba dreptate dr tau si sa reuseasca sa faca ce ti-a promis !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Buna dimineata!

Mi-ka , te felicit,ai vazut ce cadou frumos ai???
Imi pare rau pentru leliutza ca trece prin asa stres, sper sa fie ok.

va pup
Mirabella 11

Mergi la inceput