Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 7

adelamaria spune:
Multumesc de raspuns, Liana! O sa sun azi la cabinet, sa vad ce aflu...
Inca ceva: mi-a cerut pentru Hsg trimitere de la medicul de fam si adev de salariat. Ce trebuie sa scrie pe adev? Doar ca sunt angajata sau si ca firma imi plateste contributia la sanatate in contul xyz? Trimiterea de la med. de fam e obligatorie?
Uff, ca tare multe intrebari am...si macar de nu mi-ar fi asa de frica...mi-e groaza...uneori imi vine s-o las balta, ca poate stie D-zeu de ce nu-mi da si mie bebe fara sa ma strofoc!...

Tabitha spune:
adelamaria: eu stiu ca papanic si colposcopia se fac la Giulesti, fara probleme. Si se pot face in aceeasi zi. Eu asa am facut. Trimitere de la medicul de fam si adeverinta (in care este scris contul in care se varsa banii) - la mine adeverinta a trebuit confirmata prin stampilare si de catre casa de sanatate de la mine din oras, ca eu nu sunt din Bucuresti - sunt necesare pt. a nu plati ziua de spitalizare si interventia de la HSG.
pmihaela: scorul este bun spre foarte bun. E asa cum a zis Liana.
Va pup si sa auzim numai vesti bune.

Amely spune:
Adelamaria, mie nu imi pare rau ca am facut HSG, filmul ala mi-a fost de mare ajutor, ca sa inteleg si eu cum am trompele, uterul etc.... Singura chestie care ma intriga ACUM este ca desteapta de dr-a (nu Moisica, alta!) nu mi-a dat sa fac mai intai zoonozele (Chlamydia etc...) asa ca daca Doamne fereste aveam ceva si nu stiam, imi nenoroceam trompele bagand bacteriile acolo si intinzand infectia. Si eu tot la Giulesti am facut-o, si a fost ok. Daca stii sigur ca nu ai probleme cu analize/infectii etc, si daca lucreaza perfect steril, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji. E o investigatie care e bine sa fie facuta, in lipsa laparo.
Multa BAFTA si sa iasa perfect!
Fetelor, mie mi-a intrat in cap ca s-ar putea sa am endometrioza, prea se leaga niste chestii... nu stiu cum sa va zic...niste simptome, si din ce am citit pe net am inceput sa asociez semnele clinice... sau o fi nebunia mea din cap?
Pupicei moisistelor dragi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Amely, ca sa stai tu linistita, de ce nu faci laparo? Asa vei sti exact ce este in corpul tau si daca mai exista vreo problema o puteti remedia.

Amely spune:
Offf, mai Tabi... pai nu poci sa ma operez singura, asta-i problema
, asa ca astept unda verde de la Mr.Tutunaru, asta e, ca io vrusai... da daca el nu putu luna asta...
Da ma gandeam io, buuun, fac laparo, sa zicem ca imi gaseste endometrioza, dar mai departe ce fac? din cate am inteles nu s-a gasit inca tratament clar, se merge pe bajbaite, in plus, dr-ii nu prea dau sanse femeilor cu endometrioza avansata In ultimele zile am citit mult pe aici pe forum, si mi-am dat seama ca sunt foarte multe fete cu endometrioza, muult mai multe decat ma asteptam. Sunt si cazuri fericite care au reusit sa aiba copilasi, dar la majoritatea endometrioza asta pacatoasa pune probleme, iar tratamentele au efecte secundare... In fine, imi fac pre multe probleme, sa dea Dumnezeu sa nu am, dar oricum problema a inceput sa ma intereseze si sa ma intrige oarecum, nu inteleg de ce s-a descoperit atat de tarziu si de ce se cunosc atat de putine despre o boala care pune in pericol fertilitatea atator femei...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Amely: eu stiam ca am o trompa infundata, asa ca am refuzat-o politicos pe dr. cand a zis sa facem IAD, explicandu-i ca pe partea aia accesul e interzis deocamdata. Si ca sa eliberam trecerea i-am propus eu laparoscopie. A fost de acord, numai ca dr. mea pleca in concediu. M-a pasat la alta. Eu, fata cuminte, m-am internat, am facut analizele si am cunoscut-o pe dr. care m-a operat in sala de operatii. Eu zic sa faci laparo ca sa stii cum stai. E mai bine asa decat sa orbecaiesti. Asta-i parerea mea.

Amely spune:
Da Tabi, asa am de gand sa fac... ca sa stiu incotro sa o apuc. Multi
Pozici cu noi

Liana30 spune:
doamneeeeeeee Amely citeam ..citeam si nu'mi venea sa cred,,,ma gandiii doamneee fusai asa adormita de dimineatza de nu mai stiu ce scrisai???????fatooooooo pe urma vazui ca tu scrisasi...da parca io iti dictam
cand vine T ????ca vin si io..
MRL apropo si la mine tot asa scria pe rez negativ..ai intrebat dc????ce zice????
"Nimic nu-i imposibil!"