Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Astea-s martisoarele pe care vi le trimit, cu drag, in acest 1 Martie cu soare si zapada - culmea ironiei!
Se pare ca si Primavara asta e capricioasa, ca noi toate la capitolul bebici!
Eu...muncesc de-mi sar capacele si nervii tropaie pe pereti, in schimb, am si eu o veste buna...am primit azi, pe fax, toate analizele pe care mi le-au cerut si au iesit ok toate; astept listeria, care o sa o am cam in 10 zile, ca 2 au trecut.
Acum, iubitele, eu va imbratisez pe toate!
MRL - sper din toata inima sa fim colege de garsoniera la ET si cat mai curand, adica pe la sfarsitul lui martie...culmea e ca daca pana acum bombaneam cand imi venea CM la 21 de zile, acum il astept cu bratele deschise, sa vina cat mai repede, sa incep tratamentul!
Teo - sa ai multa bafta la noul servici si sa incepi cu forte noi; nu se stie niciodata - schimbi locul, schimbi nororocul!
Veronici - sa ai mare grija de tine si de cei 4 embrionasi la purtator; ma voi sa fie Ok si sa vezi ca ziua de 9 iti va purta noroc, ca-i ziua mamei mele si e si Sarbatoare!
Aileene - tie...catralioane de - imi pare rau si sa stii ca nu sunt dintre acelea care spun...lasa ca au o minune, ce-i mai trebuie...speranta moare ultima si sa vezi ca poate vei avea parte si de surprize, ca doar nu a intrat timpul in sac!
Liana - la noi e o zi minunata, dupa ziua groaznica de ieri; soarele e sus, puternic...deci...si pe straduta noastra va fi soare, intr-o buna zi...si sa vezi ce bb minunat vei tine in brate!
Amely - nu-i nimik ca s-a amnat laparo; poate e mai bine asa, sa vina caldura si sa treaca zilele astea friguroase!
Of...telefoanele astea...suna ca nebunele!
As mai fi scris, dar nu mai am timp!
Va pe toate - mai vechi si mai noi prietene/paciente, iar voua, -utelor va urez toate cele bune!
Pe curand!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Inima si toata fiinta mea le-am prins de-un fir de martisor si azi, le pun la pieptul vostru, sa va fie alaturea mereu!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

betycoooooo io
apropo..baba mea este pe 2 martie stii cum se cheama aceea zi???????
iti zic io 2 martie este Pushul babelor de fapt e pusul babaelor io l'am citit asa...coincidentza sau nu?????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alienee, imi pare tare rau...lasa, ca sezonul de-abia acum incepe!
Amely, am facut histeroscopia (cu anestezie gen) la Polizu, cu Prof. Dr. Banceanu.

La Multi Ani si sa aveti o primavara minunata! Soarele straluceste (pe zapada, e drept), deci sezonul de gravi a inceput! Cine se inscrie? Sau va consider pe toate inscrise:))

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Uraaa, bravo Bety, ai inceput cu dreptul, si asa o sa si termini! Bafta cu listeria, si apoi la ET.
Liliana, Veronici, va tin si voua pumnii, sa fie totul bine si sa reusiti! Teo, tu urmezi! sau poate ramai natural intre timp! Haideti, fetelor, trebuie sa inceapa sa curga si reusitele, destul cu asteptarea! Vrem bebei, vrem bebei!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ghici cine e!
De prin zapezi de neuitat,
Am aparut la usa ta,
Eu martisorul cel visat
Cel mai dorit in viata ta!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Buna dimineata fetelor va doresc sa aveti o zi plina de si bucurie.aveti idee rezultatul de la dozarile hormonale la cat timp ies la cabinet la Moisa?eu le-am facut decat in ziua 14si 21,iar moisa mi-a spus sa fac si ziua a 3a ,dupa care sa fac tph.in functie de rezultatul tph o sa hotarasca daca fac inseminare sau laparoscop.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor, va doresc o primavara plina de bucurii si impliniri!
[

Aileene, ma rog din suflet sa reusesti si sa anunti ca esti gravida! Doamne-ajuta!

Amely nu trebuie sa stie ca-l fentezi. Si eu l-am fentat pe dr T intr-o luna trebuia sa fac Ia cu stimulare. Stimulare am facut fara IA.
Pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

aileene: Banuiesc ca este foarte greu. Nu am cuvinte pentru a te consola. MA rog doar ca o minune sa apara in viata ta

Fetelor, e primavara (chiar daca afara pare ca-i Craciunul), in inimile noastre trebuie sa reinvie speranta.

Ingeras: eu ma inscriu, ma stii doar

Va urez o luna plina de impliniri, asa cum va fi si a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Camy, ma bucur ca iti place Moisa... adevarul este ca ce-i al ei e pus deoparte 2. ce inseamna... tph? nu cumva TPC?

Slavmih, tare mi-e mie teama ca se va prinde, dupa marimea foliculilor etc... in plus, daca ii trag cu minciunica trebuie sa fiu sigura ca ovulez pe dreapta luna asta, unde intotdeauna ovuleaza mai bine. Ei, si daca ma dau de gol, ce? ca doar n-o sa ma bata acu... (desi am auzit ca le are cu artele martiale)

Pupicutzi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput