Fetelor care practicati sporturi de iarna sau mergeti mult pe munte ce creme ar fi mai bune ? Ma refer la unele mai specializate . Am vazut asta vara un grup pe la Babele aveau toti un strat crema alba care parea foarte grasa . Era o vreme foarte urata , vant puternic si ploaie rece taioasa , mie imi inghetase fatza pur si simplu . Acum imi pare rau ca nu i-am intrebat . Daca aveti idee spuneti-mi si mie .
Mersi.
Eu va recomand crema pentru fata de la HEMEL.Este o adevarat comoara a naturii:miere,ceara de albine,unt de cacao,vitaminele A,D si E,uleiuri eterice,uleiuri vegetale de migdale,ricin,masline,etc.Hraneste,revitalizeaza,improspateaza,hidrateaza si curata pielea.O ingrijire foarte buna in toate anotimpurile si toate situatiile atmosferice,protejeaza pielea impotriva frigului si previne deshidratarea.Barbatii o pot folosi ca inlocuitor al lotiunii dupa ras.Rezultate bune s-au mai obtinutin:ciuperci ale pielii,acnee,cosuri,pistrui,intepaturi insecte,negi,alergii cutanate,herpes,eczeme,micoze,eruptii cutanate,furunculoze,tumefieri,degeraturi,etc.
Neutrogena este ff buna....acum nu stiu daca e chiar cea folosita de skiori dar e chiar pentru conditii meteo urate.
Roxana
si eu tot Neutrogena vreau sa-ti recomand. am avut crema pentru maini si am fost foarte multumita. acum folosesc de la avon cu glicerina si silicon, tot pentru maini, si nu pot sa ma plang. dar, neutrogena e mult mai buna.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
mersi , am auzit numai de bine despre neutrogena (in general).
mi-a recomandat cineva azi avene cold . a folosit cineva ?
Nicoled, imi poti spune unde gasesc crema crema de la Hemel?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Eu am dat-o iarna asta pe fii-mea (este alergica si are pielea f uscata) cu Avene Cold Cream si ii merge ffff bine. Am ales Avene pt ca asta e gama cu care o tratez eu de 2 ani deja.
Pe de alta parte eu am folosit mai multi ani la rand crema de iarna de la Yves Rocher si este extraordinara. Eu inainte aveam de la ger/vant pete rosii si uscate pe fata, dar cu crema asta am rezolvat-o.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)