FITI ATENTI!!
FITI ATENTI!!
Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Billa dar va este folositor sa fiti preveniti.
E ceva ce mi s-a intamplat mie la Billa in Barbu Vacarescu si vi s-ar putea intampla si voua. Escrocheria functioneaza in urmatorul fel:
Doua pustoaice, bune, de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri.
Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Billa. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!!
Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou in dimineata asta si cum si maine am drum pe acolo...
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
si uite asa ai facut saptamana asta de 6 ori sex oral si maine urmeaza din nou
si daca te gandesti bine incepe sa-ti placa si ai sa treci destul de des pe la "billa"
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by ange
si uite asa ai facut saptamana asta de 6 ori sex oral si maine urmeaza din nou
si daca te gandesti bine incepe sa-ti placa si ai sa treci destul de des pe la "billa"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
claujro spune:
Asta o fi reclama la Billa ???
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
bibyrox spune:
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
Menna spune:
BUUUUUUN !!! si k idee reclama,dar nu s-ar putea duce fetele pe la Practiker , ca asa barbatii astia ar face mai multe drumuri p'acolo in ideea de a-si mai gasii ceva sa repare/recondioneze ceva prin casa ...nu de alta, dar sunt multi caresi neglijeaza prizele si intrerupatoarele care atarna stricate de nepasarea lor
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
Apanda spune:
pacat ca in brasov nu e magazin billa, ar fi fost si sotul meu fffffffffffffffffffffffffffff fericit
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A