"Baletul" unei picaturi de lapte
Raspunsuri - Pagina 2
Witchie spune:
daca imi dati adresele de mail va trimit pozele cu placere. sunt insotite si de explicatii.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele
gandacelu spune:
quote:
Sau ce se intampla atunci cand o picatura de lapte isi intalneste marea iubire... cafeaua
sper sa nu va dezamagesc, dar nu cred ca pozele sunt reale... cum sa arate o picatura asa, cu splash-uri, inainte sa se fi izbit de suprafata cafelei?
oricum, fain gandit!
mami de ileana si ioachim
danyelana spune:
macar sa visam ca arata asa.
sunt superbe fotografiile.
Pupici
Dumnezeu sa ne ajute la toti
ML spune:
Superbe florile! Multumesc dragelor si eu. Vazand margaritarul mi-am amintit de toporasii din gradina bunicii si cum nu se sfiau sa iasa pe langa aleea din ciment! Mi-e dor de florile de acasa.
Gandacel nu sunt mai sigura daca sunt adevarate sau nu dar poate ca intai au cazut si apoi au topait si s-au imprastiat, nu? Sau eu sunt aia cu sticla de bautura? Hi, hi, hi. Oricum sunt minunate formele create: palarioare, ciupercute... Vad ca fotografa are si adresa de mail (la profil). Oare ti-ar raspunde daca ai intreba-o?
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ML
Gandacel nu sunt mai sigura daca sunt adevarate sau nu dar poate ca intai au cazut si apoi au topait si s-au imprastiat, nu? Sau eu sunt aia cu sticla de bautura? Hi, hi, hi. Oricum sunt minunate formele create: palarioare, ciupercute... Vad ca fotografa are si adresa de mail (la profil). Oare ti-ar raspunde daca ai intreba-o?
mai sa stii ca m-am gandit si la "ricoseu"... dar parca e prea... ma-ntelegi;)) sa stii ca ii scriu, chiar sunt curioasa!
pup, draga mea!
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by ML
mai sa stii ca m-am gandit si la "ricoseu"... dar parca e prea... ma-ntelegi;)) sa stii ca ii scriu, chiar sunt curioasa!
pup, draga mea!
Gindacelule, te asigur ca pozele acelea sint reale, chiar daca e adevarat ca au fost lucrate ore indelungi...exista camere profesionale care in mina unui artist pot face minuni ( eu banuiesc ca sint rupte dintr-o filmare cadru cu cadru, e nevoie de multa rabdare si talent), odata ce desfaci lucrurile complexe in lucruri simple, totul devine mult mai usor de inteles, asa e si cu pozele, exista atita tehnici de care daca stii ca exista si le exersezi indelung, ajungi sa ti se para "floare la ureche".
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
ML spune:
Gandacel hai ca-s curioasa mai ce-ti raspunde. Da de veste pe PM, acasa sau cum vrei. Eu ma gandesc si ca laptele (sau poate chiar Half & Half?!) are o consistenta diferita (plus grasime) de cea a cafelei si poate de aceea au si aceste contururi perfecte... Dar ce stiu eu?... Ai vazut si restul galeriei (apa, fum...)?
ML spune:
Mai reusite decat primele, de pe un alt site (merge mai repede cu slideshow):
http://www.liquidsculpture.com/fine_art/image.htm?title=BigWetOneRed#
"Ce verde era valea mea!" (poze)
brendamitran spune:
Si eu vreau sa vina primavaraaaaa!
as vrea sa fie primavara mereu......se poa'? sau tre sa punem o vorba buna sus?
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran