"Baletul" unei picaturi de lapte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

daca imi dati adresele de mail va trimit pozele cu placere. sunt insotite si de explicatii.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Sau ce se intampla atunci cand o picatura de lapte isi intalneste marea iubire... cafeaua

sper sa nu va dezamagesc, dar nu cred ca pozele sunt reale... cum sa arate o picatura asa, cu splash-uri, inainte sa se fi izbit de suprafata cafelei?

oricum, fain gandit!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

macar sa visam ca arata asa.

sunt superbe fotografiile.

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Superbe florile! Multumesc dragelor si eu. Vazand margaritarul mi-am amintit de toporasii din gradina bunicii si cum nu se sfiau sa iasa pe langa aleea din ciment! Mi-e dor de florile de acasa.

Gandacel nu sunt mai sigura daca sunt adevarate sau nu dar poate ca intai au cazut si apoi au topait si s-au imprastiat, nu? Sau eu sunt aia cu sticla de bautura? Hi, hi, hi. Oricum sunt minunate formele create: palarioare, ciupercute... Vad ca fotografa are si adresa de mail (la profil). Oare ti-ar raspunde daca ai intreba-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ML
Gandacel nu sunt mai sigura daca sunt adevarate sau nu dar poate ca intai au cazut si apoi au topait si s-au imprastiat, nu? Sau eu sunt aia cu sticla de bautura? Hi, hi, hi. Oricum sunt minunate formele create: palarioare, ciupercute... Vad ca fotografa are si adresa de mail (la profil). Oare ti-ar raspunde daca ai intreba-o?

mai sa stii ca m-am gandit si la "ricoseu"... dar parca e prea... ma-ntelegi;)) sa stii ca ii scriu, chiar sunt curioasa!

pup, draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Super faine pozele...uf, de-ar veni odata primavara!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by ML

mai sa stii ca m-am gandit si la "ricoseu"... dar parca e prea... ma-ntelegi;)) sa stii ca ii scriu, chiar sunt curioasa!

pup, draga mea!

Gindacelule, te asigur ca pozele acelea sint reale, chiar daca e adevarat ca au fost lucrate ore indelungi...exista camere profesionale care in mina unui artist pot face minuni ( eu banuiesc ca sint rupte dintr-o filmare cadru cu cadru, e nevoie de multa rabdare si talent), odata ce desfaci lucrurile complexe in lucruri simple, totul devine mult mai usor de inteles, asa e si cu pozele, exista atita tehnici de care daca stii ca exista si le exersezi indelung, ajungi sa ti se para "floare la ureche".

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Gandacel hai ca-s curioasa mai ce-ti raspunde. Da de veste pe PM, acasa sau cum vrei. Eu ma gandesc si ca laptele (sau poate chiar Half & Half?!) are o consistenta diferita (plus grasime) de cea a cafelei si poate de aceea au si aceste contururi perfecte... Dar ce stiu eu?... Ai vazut si restul galeriei (apa, fum...)?

Mergi la inceput

Mai reusite decat primele, de pe un alt site (merge mai repede cu slideshow):

http://www.liquidsculpture.com/fine_art/image.htm?title=BigWetOneRed#

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Si eu vreau sa vina primavaraaaaa!
as vrea sa fie primavara mereu......se poa'? sau tre sa punem o vorba buna sus?

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput