Cu dragoste, din Iasi (25)
Raspunsuri - Pagina 12
acvi spune:
LA MULTI ANI,CARMEN!!!SA FII FERICITA,IUBITA ,SANATOASA SI SA AI PARTE DOAR DE BUCURII DE LA BAIETELUL TAU MINUNAT!!!.
RALUCA,CASA DE PIATRA, FERICIRE,SI NUMAI IMPLINIRI ALATURI DE JUMATATEA TA!!!
Adi,felicitari,uauu da ce rapida esti, deja ai si facut 10 ore!!!Acusica vin sa-ti fac galerie la Sala Sporturilor.
Ai vazut masina mea inzapezita ca nu am iesit de mult cu ea!!Nu, noi avem geamurile in parte opusa,am inceput sa ies cu Alex in schimb ,dar pe la 17-18, tu banuiesc ca faci dimineata orele.Daca zici ca se micsoreaza morcovul cind te urci la volan inseamna ca e bine si eu ma duceam foarte degajata la orele de conducere(acum la volan nu mai sint asa).Salutari d-lui Radu!!
Miine e baba mea astept sa vad cum va fi anul asta.
Faceti sfintisori?Eu m-as risca..dar sa vad ce chef am atunci ,daca se ofera Alex sa ma ajute..si daca ajung in piata dupa nuca.
O saptamina frumoasa va doresc!!
Gabi si Alex.
amironeanu spune:
Buna seara!
La multi ani CARMEN si o casnicie frumoasa in continuare RALUCA!
Carmen, super listuza, multumim frumos pentru efort!
Sfiti, cred ca voi cumpara si eu citiva, sunt singura cu Stefi, sotul este la Bucuresti, asa ca nu are sens sa ma chinui, mai ales ca nu stiu daca imi ies. Poate imi dati idee unde sa fac comanda.
Despre Moldova, eu am vazut reclama cum ca se deschide pe 17 martie. Acum cine mai stie!
Nu am reusit sa ajung la targ si tare imi pare rau ca ar trebui sa-mi innoiesc garderoba. Asta este, poate se mai organizeaza ceva inainte sa vina primavara de-a binelea.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
andrea, cristina (herra) a bibilit lista de la un capat la altu`, este meritul ei
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ralnied1 spune:
Multumesc tuturor: Nora (apropos, dar unde s-a produs dezmatul cu pricina si cu ce ocazie???), Adriana, Carmenp, Amironeanu, acvi! I-am dat sotiorului sa citeasca tot, cap-coada, sa vada ce mult ma iubiti!
A auzit cineva cand se tine Targul de Carte anul asta???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
8-26 martie 2006
Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi
Expozitia "Obiecte de port din aria culturii Santana de Mures"
Sala "Orest Tafrali" a Palatului Culturii.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
amironeanu spune:
Ei, in cazul acesta Herra primeste o din partea mea. Multumim pentru lista!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
herra spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Ei, in cazul acesta Herra primeste o din partea mea. Multumim pentru lista!
ma bucur ca va place lista; cu ocazia adaugarii de link-uri am citit si povestea razei de soare, am vazut ca a ajuns si pe prima pagina DC, felicitari si ... cum ramane cu bb2?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
eveline spune:
Buna ziua fetelor!
Eu am intrat doar sa va salut....nu sunt din Iasi, stiu ca fiecare cu forumul lui....dar Iasul a fost si va ramane orasul meu de suflet. Vreau sa va spun ca stati intr-un oras minunat, sau cel putin asa mi-l aduc eu aminte....poate din cauza ca am petrecut (doar) 4 ani ....eheeei, studentia....frumosi ani. Mi-as fi dorit sa raman acolo dar nu s-a putut (n-am gasit de lucru, mai pe romaneste...).
Acum doar niste vizite scurte daca mai fac (dar nu si dese), o plimbarica, un Mall....ma rog, femeie, stiti si voi...
Va pup pe toate si am sa va urmaresc in continuare caci imi face placere si sufletul meu tremura cand citesc despre locuri cunoscute si dragi mie!
Ana si Bianca-iubita
Nora__ spune:
Raluca....dragutz ca tocmai tu ma intrebi unde Spun 'tocmai tu' pentru ca esti din Pascani si petrecerea a fost la Pascani,cu ocazia martisorului...s-a gasit un motiv ca lumea sa se petreaca.Poate daca te uiti la poze la "Noi doi",unde am pus poze de la petrecere,chiar recunosti personaje
Eveline...bun venit.Si eu am neamuri la Suceava si mergeam in vacante pe acolo ,in we...si pt ca ma distram,mi-a ramas si mie in suflet, Suceava.Acum mai greu ajung,dar chiar mi-e dor.
In rest...fetele,ce mai faceti?Azi am incercat sa dorm si eu odata cu pakidermul meu si n-am putut imediat desi de abia ma tzineam pe picioare si....cand sa se trezeasca,am adormit si eu,deci am dormit si eu 10 min.Deci e frustrant.
Herra...faina lista si clara
Va pup
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Roxana80art spune:
Dragi mamici va saluatm si noi si va dorim sa aveti o zi tare buna si ma primavaratica ...ca se pare ca deocamdata nu prea avem noroc de timp mai bun...ce sa-i faci ,am inteles ca pana prin 20 martie ne va sacai timpul asta mai rece ....
Multumesc pt. integrarea mea si a fetitei mele in frumoasa familie de aicisi de abia astept sa va cunosc mai bine...
Cat despre noi...ce sa zic ca deocamdata nu avem poze expuse ,si sincera sa fiu nici nu stiu cum sa procedez....poate ma ajutati si ma sfatuiti voi!Va rog mult!
LA MULTI ANI CARMEN!!!SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA,MULTA SANATATE SI NENUMARATE BUCURII DIN PARTEA BAIETELULUI TAU!!!
Ce sa va mai spun in rest,ieri am trecut printr-o sperietura groaznica cu Flaviana ,care a reusit sa vina din greseala cu capul de o margine a masinii de spalat...am crezut ca mor langa ea ,deoarece isi facuse un hematom de toata frumusetea iar eu initial am crezut ca si-a spart capul deoarece se vedea o dunguta cam pronuntata si palpabila.....dar in fine azidimineata spre surprinderea mea se trasese umflatura si am reusit sa ma linistesc ...
Hei...cam atat avem noi noutati!
Andreea va dorim numai bine si sa treceti cat mai usor peste zilele astea pana vine Catalin!
O zi buna!
Roxana si FLAVIANA(31.082004)