Brailaaaaaa!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
printze spune:
Bine ai venit printre noi blackgirl, eu am locuit in aceiasi zona inainte de a ma casatori(parintii mei inco mai locuiesc acolo), asa ca suntem aproape "vecine". Sper sa tinem legatura. Super oras Brasovul,te invidiez ca locuiesti acolo!
Pupici!
printze
printze spune:
Neata fetelor!
O zi urata afara, dar o primavara frumoasa in sufletele noastre! Sa primiti multe, multe martisoare si sa va bucurati de primavara in fiecare clipa!
Pupici!
printze
oanaDo spune:
Buna fetele in prima zi de primavara
In prag de Primavara, Martisorul sa alunge spiritele rele si sa va umple sufletul de bucurie si speranta.
Prinde-l pe rever si razi in soare ca totul sa infloreasca in jur!
Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire...
Cu drag
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
printze spune:
neata fetelor! cam slaba miscarea pe forum zilele astea. sper ca v-ati simtit bine in prima zi de primavara! cu toate ca afara e o vreme groaznica.
pupici, ne mai auzim
printze
veroboroda spune:
Buna dimineata, fetelor! S-aveti o primavara frumoasa si sa fiti iubite.
Sa ma prezint si eu: Numele meu este Veronica Dumitrache, sunt galateanca la origini, dar m-am casatorit cu un brailean si deci am devenit si eu braileanca(buni baieti brailenii
), locuiesc in Viziru I, am aproape 32 de ani(peste doua saptamani), lucrez in Galati si-mi doresc foarte mult un bebe (care se cam lasa asteptat).
Multi pupici.
Veronica
oanaDo spune:
quote:
Originally posted by veroboroda
Buna dimineata, fetelor! S-aveti o primavara frumoasa si sa fiti iubite.
Sa ma prezint si eu: Numele meu este Veronica Dumitrache, sunt galateanca la origini, dar m-am casatorit cu un brailean si deci am devenit si eu braileanca(buni baieti brailenii), locuiesc in Viziru I, am aproape 32 de ani(peste doua saptamani), lucrez in Galati si-mi doresc foarte mult un bebe (care se cam lasa asteptat).
Multi pupici.
Veronica
Buna fetele!!
Ce coincidenta Veronica, in Viziru I - bl.turn am copilarit eu.Parintii mei sunt tot acolo, asa ca mare mirare sa nu fi trecut una pe langa cealalta.
Pupici
Oana
veroboroda spune:
Buna Oana, e foarte posibil sa fi trecut vreodata una pe langa cealalta.Lumea e mica, asa ca...
Dar ce ziceti fetele, cand se incalzeste, sa o punem de-o intalnire, sa ne cunoastem nai bine?
Veronica
IULIABRAILA spune:
fetele, tot urit azi. ieri credeam ca se inzdraveneste treaba da se vede ca iarna mai are treaba pe la noi.
martisoare, chestii, floricici? multe?
CALUMEA.
eu - IULIA - 35 ani- LEU, arat si ma manifest, , cu domiciliul stabil [n BRAILA, casatorita, fara bb(am fost gravida pina in luna ianuarie si l-am pierdut in 4,5 luni)
ASTA-I VIATA, mai grea la unii mai usoara la altii.
FERICIRE VA DORESC SI O VIATA BUNA ALATURI DE PARTENERII VOSTRI.
IULIA
voi, noutati?
oanaDo spune:
Iata ca vrea soarele sa stapaneasca natura insa am auzit iarasi de ninsori in weekend.
In rest, flori multe si martisoare.
Iulia, eu am doi lei acasa - unul mare si unul "mic" care la fel se manifesta ca atare ![]()
![]()
.Sper sa nu fiu mancata pana la urma de ei (sunt capricorn!!!).
Nu prea sunt in apele mele (perioada nefasta: dismenoree) iar peste o saptamana am facut programare la Bucuresti pentru problemele legate de col. Am niste emotii....practic merg la primul control de dupa cel final (acum 1 an 2 luni) care a precedat conizatia....si tare mi-e teama sa nu ma trezesc cu alt diagnostic socant.Dar pana la urma...ce-o vrea Dzeu.
Pupici
Oana
printze spune:
Neata dragelor! Urat tare afara. Detest mocirla asta!
Oana, tinem pumnii ca totul sa fie Ok la control.
Vero, poate organizam o intalnire, ar fi bine sa ne cunoastem .Da sa se faca mai bine pe afara, ca acum cu greu ies din casa sa merg la servici.
Vine weekend-ul si sa ne bucuram de el la maxim!
Pupici
printze