M-am hotarat......adoptie (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI,FERICITI,OTILIA!

Corina,ceva vesti?
Daphnie,ce ai facut la dpc/
la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

La multi ani otilia.
Fetelor Serban mere singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Claudia, felicitari pentru finalizare!

Galianrodica, felicitari lui Serbanica! De acum sa te tii, distractie.

Pupici,

Flory 23+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Claudia felicitari pentru finalizare. Si daca ai timp mai scrie si la noi, am vazut ca scrii prin alte parti. Mai ales ca zici ca ai avut probleme pana ai finalizat...macar cu un umar te puteam ajuta. Mie una imi pare rau ca unele dintre fetele alaturi de care am plecat la drum nu mai vor sa scrie aici....
galinarodica felicitari! Acum atentie, toate dulapurile si sertarele se leaga si se lipesc.
Liliana am vazut aseara pozele cu schiorii , sunt superbe, e David atat de concentrat in poza aia in care e pe schiuri prima data!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Buna fetelor. N-am prea mai intrat, nu fiindca nu-mi face placere ci pentru ca nu prea mai am timp si pentru ca sunt putin suparata cu derularea procesului de adoptie ( nici macar n-am ajuns acolo ). Pe scurt, judecatoare care trebuia sa schimbe masura de plasament de urgenta in plasament a refuzat acest lucru, total ilegal si a mentinut plasamnetul de urgenta, desi copilul este la mine de 3 luni. Astfel ca , DPC va face recurs la Curtea de Apel , lucru ce va intarzia toata procedura cu cel putin 5 luni. Va imagibati ce stare de spirit am cand ma gandesc ca voi termina toate actele cand va avea copilul peste 1 an si nici atunci nu-i sigur. Timp in care, stiti si voi ce riscuri sunt. Sunt suparata, mahnita, nervoasa, deznadajduita si sictirita de tara asta de rahat unde , pana si judecatorii iti pun bete-n roate.Nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele , dar stiu ca mai sunteti si altele in plasament de urgenta sau plasament si vreau sa va pun in garda la ce sa va asteptati.
Apropo, ma trece si pe mine cineva pe prima pagina cu datele complete ? ROBERT ALECSANDRU, DN- 13.11.2005
Mersi si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor,am pierdut fetita...A intrat altcineva pe fir si.. nu vreau sa va povestesc acum...

Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste informatii si sa ma scuzati daca ele au mai fost date ca nu am rabdare sa caut.Deci daca gasesc un bb in maternitate fie el si cu sit neclarificata,inca ce fac?Cum cer plasament de urgenta?Sau ce sa cer ca sa nu mai ajung in sit.asta.De fapt constat ca nici nu stiu ce sa va intreb,dar daca ma intelegeti,ce vreau eu de fapt e sa nu mai pornesc la drum neacoperita de lege.Ca mi-a ajuns 'legea junglei' va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Multumesc mult pentru urari. Nu am dat "bir cu fugitii" dar am probleme cu tata si am tot fost pe drumuri, prin spitale asa ca petrecerea a fost cam pe fuga.
Dar ne-am distrat a fost super incantata cand i-am adus tortuletul si i-am cantat "La multi ani!". Toata seara si-a cantat singura si a cerut "pampanie" (sampanie).
Suntem fericiti ca o avem si in momentele astea de cumpana este cea care ne da putere sa luptam.
Felicitari tuturor fetelor care au reusit sa-si gaseasca copilasii si multa rabdare si putere celor care sunt in cautare.
Multa sanatate tuturor!


carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Simona imi pare rau.... Ce sa te sfatuiesc? Sa fii si tu in conformitate cu legea junglei. Din ce stiu eu, nu stiu daca mai e valabil, se face o cerere de vizitare si daca ai cererea asta nu poate nimeni (teoretic) sa iti sufle copilul vizitat de tine. Sau cerere de plasament de urgenta. Eu iti dau acelasi sfat pe care l-am dat tuturor, dar incep sa cred ca eu am avut noroc. Asistenta noastra, cea care ne-a atestat, a fost si este o super doamna si ne-a ajutat in permanenta. Asa ca eu la fiecare pas m-am sfatuit cu ea si am facut ce trebuia ca sa nu am surprize. Incercati sa va imprieteniti, ele stiu cel mai bine cum decurg toate cele.
Rucsi, tu ca ai copilul acasa deja te vei zbate cat e omeneste posibil, asa ca va fi bine pana la urma. Te cred ca ai emotii. In cazul tau m-as consulta cu un avocat. Stiu ca asta costa dar nu as avea liniste pana nu as stii ce si cum. Asta e parerea mea, au fost fete care au apelat la avocat. In cazuri din astea, cu probleme, cred ca e mai bine sa te consilieze si reprezinte cineva. Succes! Va fi bine! TREBUIE!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Nu stiu daca nu am ex. gresit .Acasta fetita eu am vazuto cu concursul dpc,nu am gasito eu,dar nu am facut cerere de vizitare si oficial eu nu am vazuto,cu toate ca as fi avut acest drept pt ca sunt atestata la ei,copilul apartine de iei,si stia toata directia ca merg so vad .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

simona, fa scandal neaparat. in momentul in care dpc iti prezinta un copil, acel copil in primul rand trebuie sa aiba situatia clara, si pe urma, nu il mai prezinta altei familii. deci in momentul in care cei de la dpc te duc sa vezi un copil, de tine depinde daca il iei acasa sau nu. sau cel putin, asa ar trebui sa fie...
in alta ordine de idei, daca nu are procedura deschisa si iei copilul in plasament de urgenta / plasament simplu, iti asumi cateva riscuri, printre care cel mai mare dupa mine e faptul ca biologica primeste comunicare de la tribunal cu adresa unde se afla copilul ei (asupra caruia inca mai are drepturi), si te poti trezi oricand cu ea la usa. si de acolo pot degenera o gramada de tampenii. eu nu cred ca as fi in stare sa'mi asum un asemenea risc.
oricum, eu zic ca ar trebui facut putin scandal la DPC. au procedat gresit, au incalcat o gramada de reguli. n'ai cunostinte prin presa, sa ii zgandari putin ? ca acum, cu atatea scandaluri cu vicii de procedura la DPC... nu le'ar prinde bine deloc...
o sa'ti trimit si un mail.

Mergi la inceput