M-am hotarat......adoptie (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Intradevar,Elena,poate au vrut sa ma ajute,cu toate ca asa ajutor...Tocmai de aceea nu am vrut sa fac reclamatie scrisa,dar eu atunci nu stuam ca mai sunt familii in asteptare,pt ca ele mi=au spus ca nu e decit o fam. care vrea baiat.

Si ai dreptate Cristina,valurile nu mi-au facut bine dar asa am considerat atunci ca pot'lupta'pt fetita.Probabil ca daca nu faceam lucrul acesta mi-ar fi parut rau toata viata,m-as fi gindit mereu ca poate daca ma zbateam....
Asta e viata,pierzi,cistigi...
O sa-mi gasesc fetita,sunt sigura ca ma asteapta deja! va pup.

Mergi la inceput

CRISTINA,si inca ceva.Mi-am amintit din postarile tale mai vechi ca tu te-ai dus la Ilfov,trimisa de cineva,deci,probabil ca te-au tratat mai bine,tocmai din aceasta cauza.Si parca spuneai ceva de o dir.,dar acum sunt 2 directori.Eu ma luato cu bunaziua de la mic la mare....

In orice caz nu mai vreau sa aud de acest dpc.Si faptul ca nu dau plasament..Pai atunci ce sa faci? Sa astepti 3 atestate pina rezolva ei 7 dosare?
O sa caut in alta parte,pe la alte dpc-uri,pt ca acum in majoritatea maternitatilor s-au infintat birouri de la dpc si doctorii nu prea se mai baga.Dar am inteles ca sunt sectoare care dau totusi plasament.Nu stiu exact care si daca stie cineva,va rog sa-mi spune-ti.
ROZY tu din ce sector ai luato pe Daria? daca vrei sa spui,nu-i obligatoriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Simona, dpc sector 6 nu are as maternali si sunt de acord cu plasamentul. Dar trebuie sa ajungi la maternitatea Giulesti.
Cine ti-a spus tie ca nu o sa ai probleme cu doctorii?
Ba bine ca nu, eu tocmai cu doctorii am avut probleme, mai exact cu doctorita,mi-a interzis categoric sa mai merg la copil si fusesem, recomandata.
Mai tirziu am aflat motivul...un plic gras rezolva totul.
Aceasta-i o alta poveste care incerc s-o uit ca sa pot fi in stare s-o iau de la capat pentru ai aduce Alessiei si un fratior.
La botez Ale a plins de la inceput pina la sfirsit, defapt a urlat,cum dadea cu ochii de mine urla de se zguduiau peretii ca n-o luam in brate, plingea ea, plingeam si eu, dar una peste alta a fost tare frumos.
Am petrecut mama mama, ier a fost evenimentul, acum suntem la odihna.

Apropos fetelor, mamicilor, fetita mea e ffffffff dependenta de mine, eu sunt topita tare cind vad asta, dar...nu vrea sa doarma cu nimeni si uneori mai trebuie sa plec...cum s-o obisnuiesc , sau ce trebuie sa fac sa se obisnuiasca la somnic si cu altcineva?
Defapt ea agreeaza pe taty in schimbul meu, dar cineva trebuie sa mai si munceasca....
Ea adoarme singura in patut, dar cineva trebuie s-o aseze acolo si daca nu sunt eu sau taty, sare ca arsa dupa perna si urla.

Mamica de pui mic si dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

[red]Costi sa-ti traiasca micuta crestina si sa te bucuri de ea.Sa sti ca si eu patesc la fel cu Florina,daca nu ma vede 1 minut urla de zici c-o tai.Sper sa-i treaca,ca altfel o sa fie o mamoasa si sincer nu pre vreau asa sa se tina de fusta mea.

Silvia si Florina[/red]

Mergi la inceput

Elena,am vrut sa spun ca doctori nu se mai baga ..sa te ajute..cu informatii,ceva,adica nu in sensul inteles de tine.Eu am fost vineri la o maternitate unde cunosteam pe cineva si dr mi-a spus de infintarea acelor birouri de la dpc,deci nu sa mai baga de frica!

Oricum am intrat in birou si am gasit o tipa cumsecade care m-a indreptat spre dpc-ul de care apartine spitalul.
Multumesc pt informatia cu sect 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Costi la fel e si la noi, Ale mananca numai de la mine. De adormit nu a incercat nimeni in afara de noi 2, dar dupa cum o cunosc eu nici nu sta cu altcineva dar sa adoarma. In fine, mi-e groaza de ce va fi in toamna cand ma duc la serviciu.
Cu legea asta si cu plasamentul....daca erau mai maleabile deja incepeam sa ma reatestez. Din pacate nu ma simt in stare sa o iau de la capat, desi as fi vrut inca un copil.
Simona, da, asa e, am fost de sus in jos si am avut noroc. Dar eu mereu am zis sa va cautati antenute, pentru ca de jos in sus incercasem la sect.2 si nu mi-a mers. INSA nu a fost chestie de spaga, a fost doar faptul ca am deschis usa care a trebuit. Tipa intr-adevar a fost super doamna, din pacate am inteles ca nu mai e in DPC, altfel bateam un drum pe acolo sa cautam o surioara lui Ale si poate asa il convingeam si pe tati.
Cat despre reclamatii...eu zic sa te abtii. Stiu, e frustrant, si eu am facut scandal, de e suparata Meme pe mine si acum, dar ce am rezolvat? Nimic. Iti zic iar (eu, una vulcanica spre tzatza): fa-te frate cu dracu' pana treci puntea, fi mierea lui Dumnezeu chiar daca iti musti buzele pana la sange.
Iar plasamentul - eu ce sa mai zic ca si daca gaseam un DPC care sa acorde nu mi-l acceptau ai mei, la 5. La momentul acela sect.5 era singurul care refuza plasamentul, acum vad ca tot mai multe se feresc.
Succes!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Multumesc fetelor!
Ce sa spun la cit de mult am dorit-o, am asteptat-o si am alegat dupa ea acum sunt recompensata, e cu ohii in 4 dupa mine, dar...cum spui tu silvia, n-as vrea sa fie prea mamoasa ca mamy mai are activitate acasa si mai trebuie sa plece.
Soacra-mea, care e topita dupa ea, sta juma de zi cu noi, si-i face placere Alessiei sa se joace cu ea, dar cum vine ora de somn da fuguta la mamy.
Apropos, or mai fii bunici, soacre care-si iubesc nepotii, dar a mea alerga in genunchi dupa premergator si se joaca de nu-ti vine sa crezi. Trebuie s-o accepte si la somn pentru ca atunci cind voi merge la servici ea este bunica(bona) care va sta cu noi.
Im\i creste sufletul, inima nu mai are loc in piept cind vad cit de iubita si dorita a fost si de ceilalti.
Taty, care este un sentimental intirziat, de cite ori ne vede jucindu-ne si alintindu-ne lacrimeaza.
Suntem intr-o stare de fericire continua, il iubesc din ce in ce mai mult vazind cum o iubeste si cum o trateaza ca pe cel mai pretios dar.
Alessia e un inger!

Mamica de pui mic si dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Dupa "seculare" ,adica un an jumate ,am terminat si noi cu actele .
Aissa te rog sa scrii si la noi finalizat .Doamne de cand astept sa pot sa spun asta !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Asta da veste! Dai de baut?
Cand o merge netul mai bine (sau o fi de la DC?) incerc sa deschid capitol nou.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Hai ca am reusit: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71090" target="_blank">capitol nou!

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput