mamici casnice (13)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela amalia spune:
Petnru cele interesate sa scape de www.e-joy.ro/index.php?a=503&p=1" target="_blank">"aripioare" , am gasit eu niste exercitii....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Neatza gagici:)
Cafea, abdomene, biciclete... va respectati, nu gluma:)
Bun venit mamicilor an-k si Bimilit. Sa vina Alina ca ea va poate trece pe listuta Cum ziceau fetele, aici e activitate intensa, mai asteptam sa ne povestiti despre voi
Cami ref. la reteta de par, la mine s-au vazut efectele dupa o luna, adica dupa ce mi-am aplicat masca asta de 4 ori. Acu vezi si tu, poate la tine functioneaza la minut:)
Mami, eu n-am trimis PM la toate mamicile, dar majoritatea au zis ca vor reveni, acum nu prea intra pe DC. Eu zic ca si tine, sterse cele care au postat doar o data, ca nu ne incurca pre tare lista. Dc vreti, ma ocup eu la cap. urmator ca le mai tin minte cat de cat:)
Sara a facut kk, merg sa o schimb:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Mai fetelor am ramas singura dar nu zic "hop" inca.
Vroiam sa ma alatur tantilor Mitze-bicicliste. CAMI MA APUC SI EU CU TINE DE BICI SI ABDO
Declaratie oficiala
Subsemnata Andora, mamica domiciliata in sectiunea "casnice", declar solemn ca de astazi 28.02.2006 voi presta de 2 ori/zi pedalare bici cu diverse ritmuri de acceleratie si cate 30 abdomene dimineata si seara pentru inceput. Programul sportiv va fi supus discutiei si votului de catre membrele practicante ce vor semna prezenta declaratie. Asistenta va fi formata din una bucata gogoasa razareata si bagacioasa care e rugata politicos sa se abtina de la comentarii vis-a-vis de mama balena miscatoare.
Rog doritoarele sa se adreseze in scris directiunii pe nume Cami.
Anexez propunerea de program.
AnexaPropunere de program zilnic
Dimineata - 5 minute bici la care se aduna progresiv zilnic 5 minute pana la limita de 30 min (de la care adaugarea e optionala); este recomandata cresterea dozei de 5 minute de la 2 ori/zi la n ori/zi.
- 20 abdomene cu adaugarea a cate 5 abdomene pana la limita de 80 - recomandabil de asemenea a fi depasita.
Seara - idem dimineata, cu eventuale adaugiri cantitative datorita prezentei sotului sau a altor supravehgetori ai copiilor.
Data
28.02.2006
Andora
Astept obiectii si rosii-n cap.
Miha adaugam si aripioarele.... la cosuld e gunoi sper sa mearga desi la mine ar fi de dat jos niste tone....
Wow ce chestie cu Billa.. haha as face unsubiect despre cele mai tampite subiecte... m-as distra tare si ar fi mereu pe prima pagina
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Danelutza spune:
Buna dimineatza si-un rachiu sa taie greatza
Mihaela multzumesc pentru cafea.
An-k, Bimilit, bun venit in clubul nostru.
Bimilit spune repede ceva despre feciorii tai, ca vad ca esti in cautare de nurori, si cine stie, uite ca eu am o posibila nora pentru tine.
Ange, dar ce ai mai cu vecinu, nu-tzi place culoarea, las'ca daca-i mai colorat tzine de cald, cu frigurile de la tine ! Uita-i sa-tzi spun ca am cetit povestile tale, mama cite ai mai tras la prima nastere. Imi place cum scrii.
Andora apare cam de multe ori cuvintul soacra in mesajul tau, cine dispare din zona tre'sa dai de beut.
Cine ma ajuta si pe mine sa pun alaturi de semnatura povestea Isabellei ?!
Am disparut ca iar plinge Isabella, ma omoara noaptea, ziua la fel, si iepurashii se lasa asteptatzi, tot la doi dintzishori sintem.
O zi buna, ca urlaaaaa prea tare.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Danelutza spune:
Revenii cu urlatoarea linga mine.
Andora programul asta sportiv e pentru noi sau pentru soacra ta , ia incearca cu ea poate pleaca la casa ei, si dupa...
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
andora spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Andora apare cam de multe ori cuvintul soacra in mesajul tau, cine dispare din zona tre'sa dai de beut.
Cine ma ajuta si pe mine sa pun alaturi de semnatura povestea Isabellei ?!
Danelutzo mama ia aici, e totusi un inceput
La semnatura zici asa [ url="link" ]povestea nasterii[ /url ] cu linkul de rigoare. FARA SPATII CUM AM PUS EU
Haha socrella saraca e deja antrenata si mentinuta-n forma de Uca, dac-o pun pe bici o daram de tot, si doar mai avem nevoie de ea
Pup Isabelluta si dintocii cei cruzi
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Neata! Miha ,noroc cu tine ,ca esti pe faza cu cafeaua!
Haideti fetele cu ,ca e buna si vine vara!
Andora ,incepi direct cu 45 de minute altfel te chinui degeaba.Asta e un exercitiu cardio si trebuie facut minim 45 de minute ca sa aiba efect.Deci ,baga mare!
Miha ,buna si .E mai solicitanta.
Cami ,saru' mana de link.Ti-ai bagat ochii pe acolo?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Andreea tare petitia asta a ta, dar vezi ca n-ai stampila:)
Spor la gimnastica gagici, ar trebui sa scrieti kg in fiecare saptamana, sa puneti poze, etc etc, ca sa se poata verifica:)
Dana am citit si eu subiectul respectiv...
Mie mi se pare ca multe mamici vor sa se intoarca la servici pt ca altfel nu au viata sociala. Dar poti sa ai tangenta cu societatea si altfel, nu doar printr-un loc de munca.
Eu una am, i sunt f multumita, plus ca am destule prietene casnice ca si mine cu care ne intalnim, mergem la plimbare, mai iesim in wk (cand e vreme buna), merg cu prietenele prin oras sa ne rasfatam, mai ales la cumparaturi spre disperarea barbatilor finantatori:) Asa ca solutii exista, numai sa le alegem
Diseara merg la ziua unei prietene, ieri am fost cu sor-sa sa-i cumparam cadou. Printre altele i-am luat o fusta, dar nu va spun ce a trebuit sa probez...ca avem cam aceleasi masuri. Si mie nu-mi place sa probez haine, mai ales iarna cand am atatea de dat jos
Macar sa ne distram diseara, ca mergem fara pitica sa putem sta cat vrem noi:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
Andora esti bestiala cu petitia, am ras singura, de fapt nu singura ci cu ficamea, ca ea radea de mine, cum rad eu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia