Aspirante peste 30 ani - cap.5
Raspunsuri - Pagina 12

Tabitha spune:
danotino: sa faci testul atunci cand te simti pregatita! Orice ar fi, noi suntem alaturi de tine, stii foarte bine asta.

asi spune:
Moniland ,Iulia multumesc
Crinuta nu e obligatoriu sa-ti alegi baba.
Luli facem echipa!
Anamadalina poate luna viitoare nu mai vin rushii.
Tabitha nu fa testul inca!Bucura-te de zilele astea ca si cum ai fi .Duapa aia vezi tu ce va fi.
Elise faina baba ai.Asa sa iti mearga tot anul.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

asi spune:
quote:
Originally posted by danotinobuna!
azi e si baba mea. ce soare si frumos e in bucuresti!
liana, parca ziceai ceva de laparo. eu cred ca asta e urmatorul pas.
eu nu prea stiu ce sa zic. ziua 30 CM, dureri ici si colo, sani umflati-nedurerosi de azi , chiar ma mir, CM de 28 de zile, TB 37.3.
a inceput sa ma doara capul, asta nu e semn bun.
va pup si va doresc o zi frumoasa, ca ...e si baba mea!
danotino
Daca ciclul tau e obisnuit de 28 de zile inseamna ca ori e bebe ori te-ai dereglat.Eu sper sa fie bebe.
Fa un test cu urina de dimineata!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

crinuta71 spune:
Tabitha te cred.
Asi multumesc de raspuns.
Fetelor, dar se poate sa-mi aleg baba azi, desi o parte din zi a trecut? E asa de frumos afara....
poze

Tabitha spune:
crinuta: se spune ca trebuie sa-ti alegi baba inainte de 8 martie, ca nu cumva sa fii influentata de vreo zi si sa te decizi pe urma. Dar pentru tine facem o exceptie. Fie ca azi sa fie baba ta. Vezi ca se alege si un mos intre 9 si 16 martie, dar habar nu am semnificatia.

danotino spune:
asi, multumesc ca te gandesti la mine! da CM e regulat de 28 zile. cateodata, la stimulari mi-a venit mai devreme, 26, 27 de zile. ma enerveaza utrogestanul asta...daca nu-l luam poate aveam mai multe sperante. daca rezist pana maine, o sa fac testul dimineata. daca nu... o sa-l fac azi si va anunt!
danotino

Liana30 spune:
danotino tin pumnii..daca tu zici asa cu foc..o sa ma gandesc
Tabitha pai de ca nu ma intrebara!!!! venira cand vrura ei..si ma tot tinui la ei..
asi
crinutza
Elise nu mi'ai raspuns ce sa mi se rupa????
Anamadalina vezi ca nu'ti mai zic asa???da mana ca si io tot asa
Avaloaneeeeeeeee tu nu zici nika?????
"Nimic nu-i imposibil!"