Ce se vede la HSG?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iote-ma!! Ma prezint cu o valoare de 9mIV/ml..
Vb. mai tz.ca nu sunt acasa acum si nu va pot spune mai multe..
la fete!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liano, daca ai gura aurita, te fac nasa, auzi?

Zozela, nici nu stiu ce sa zic de rezultat... peste 5 stiu ca e sarcina... este posibil sa fi avut o ovulatie tarzie si sa fi avut loc conceptia mai tarziu... Tu sa faci ce a zis dr. Cate zile de intarziere ai?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloane iti spun io are 11 zile intarziere..si ne pocni cu rez asta de habar nu am cum sa'l interpretez...
moamaaaaaaaaaa zuzooooo cred ca te bat rau...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Moamaaaa...feteloooooorrrrrrrr..ma speriatzi!!!!
Cum adica???!! Nu e negativ????????!!! Io credeam ca ce e sub 50 e negativ...Aoleu...cine stie sa-l interpreteze ca fac infarct!!!!!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Zozela, nu vreau sa-ti dau sperante desarte, mai ales acum cand am aflat ca ai 11 zile de intarziere... dar... pe buletinul de analiza de la medsana scrie "intre 0 si 5 rezultat negativ"... Acum, ce sa zic, ori a fost ceva si nu a reusit sa se implanteze... ori ai avut ovulatie dupa data cand trebuia sa vina cm si atunci... e sarcina... Nimic nu e exclus, dar trebuie sa astepti urmatorul rezultat... 9 este o valoare foarte mica... Rabdare!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

cele mai frumoase martisoare pentru voi..
si un buchet mare de ghiocei

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

MARTISOARE PENTRU FEEETTEEEEE !!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

zozela: mama, m-ai bagat in ceata cu rezultatul tau. Iti tin pumnii sa se confirme o sarcina, ar fi super! Da-i Doamne lui Zozela o sarcina si sa fie bine, te rog, asa, ca azi e 1 Martie!!!

Avalon: fara frica la HSG, da? Nu e deloc greu si sa stai linistita si relaxata pe masa aia urata.

Liana: ai grija de tine, fata dulce.

Fetelor, de 1 Martie va doresc o primavara vesnica in suflete si fie ca cele mai arzatoarea dorinte sa se transforme in realitate.

Mergi la inceput

Cand lumina ne umple sufletul
si verdele ierbii privirea,
Cand albastrul fara pata
Ne-nconjoara, ne-npresoara bucuria,
Amintirea primaverilor trecute
si bucuria celor viitoare
Sa-ti inconjoare sufletul
alaturi de caldul meu martisor
si un suav ghiocel.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Primiti acest ghiocel de la cineva care vrea sa va aduca primavara in sufletul vostru.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput