Ce se vede la HSG?
Raspunsuri - Pagina 5

Liana30 spune:
zuzoooo uitai la ce ora iei rez???????
Avaloane sa ma ierti...de fapt poti sa ma si bati
ca ete ce facui din subectu tau
"Nimic nu-i imposibil!"

Amely spune:
Ma bag si eu! hai, Zuzoooo!!! sper sa aud de un zuzel mic cat de curand
Nu cred io sa se supere Avalon , mey Olteanco, stii de abia avem si noi motiv de hlizeala, mie una zau ca imi lipsea, printre atatea chestii serioase si ma bucur ca subiectl asta e si serios, dar si vesel in acelasi timp, datorita voua!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
Amely io stiu ca nu..
da fac si io tot ce se poate sa ma bag cu ea in zeama
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Mai, mi-e imi place la nebunie ce ati facut din subiectul meu! Nu ati vazut ce am facut noi la subiectul "cred ca sunt insarcinata si mi-e frica...", faza cu inseminarea "naturala"?
Fac si eu galerie aici pt Zozela
Liana, spune repede cand ai facut analiza la chlamydia ultima oara (inainte de asta de acum) si cum a iesit? Nu-mi zice ca era negativa!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
Avaloaneeeee am facut'o acu 10 ani...na!!!na!!! ca ma disperasi fatoooooo tu intelegi ca nu trebuie sa'ti faci probleme??????? ce daca io l'am operat pe gras...acu trebe sa'l operezi si tu pe'al tau????
ce daca mie mi'a lesinat zuza trbe sa imi lesini si tu????
ce daca ???????ce dac.....?????
fatoooooooooo nu te mai gandi ..maine ma duc si repet analiza..atunci iti spun daca sa'ti faci probleme sau nu...
auzisi????????
sa nu'mi iau suba si ..sa vin la tine..ce????nu ma sperie pe mine zapada asta!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Mai, Liana, mare figura esti! Tot ce te sfatuiesc este sa repeti analiza la un laborator ca lumea, cum ar fi Cantacuzino, Medicover sau Medsana, sa o faci si din secretie si din sange, auzi? Sa nu repeti la acelasi laborator! Fir-ar a naibii de chlamydie, ca eu sunt speriata de bombe cu inseminarile astea, introduc tot felul de chestii in noi, si nu stiu cat de bine le sterilizeaza... Oricum o voi repeta si eu!
M-am programat pt HSG luni, 6 martie! Sper sa nu ma doara rau... Deocamdata fac polidine... si mi le fac singura.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
o repetttttttt Avaloaneee am zis!!! am zis!!
poate ca o fac pe 6 martie sa trec putin si pe la tine sa te tin de mana..nu uita fa'ti un scobutil inainte injectie e mult mai buna...crede'ma....
stiu io ce zic
si dai cu polidin la greu..
moamaaaaaaaaa presimt ca fat frumos al tau are mana buna!!!!!
Liana stie!!!!! ea stie!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"