Ce se vede la HSG?
Raspunsuri - Pagina 12

Liana30 spune:
Avaloaneeeee nu e timpu pierdut...pai ce numai voi sa aveti zane si feti frumosi...ete ca si noi avem..cei drept doar unu da'i bun mancalar mama si mai e si oltean
miki esti sigura ca trebuie ICSI?????nu stiu daca face dar o sa'l intreb..si in leg cu varsta...hmmmmm..statui io si ma gandiii..maiii..omu facu fac da?????pai medicina se face 5 ani parca..deci o termina pe la 23..da????? facu omu masterat..doctorat..si alea..alea tot se mai dusera vreo cativa ani..apoi mai facu si neste specializari prin Franta....meyyy io totusi zic ca nu are 33..Avaloane sa nu fii dezamagita
dar promit ca il intreb
aaaaa si apropo..pai la mine nu conteaza varsta,,prietenia,,,daca'i bun..ma duc la el..indiferent cum o fi..orb,,schiop..
"Nimic nu-i imposibil!"

miki-miki spune:
Liana nu stiu dc imi tb ICSI. Banuiesc ca-mi tb ICSI. La sf saptamanii viitoare voi afla ce ma asteapta. Fat-frumos cat ia pt o inseminare? FIV face? Ai niste preturi de la el?
miki-miki

Liana30 spune:
fat frumos ia 4 mil....
la Medsana te rup in 2 cu preturile..si parerea mea ca nu merita sa dai 18 mil..pentru ca tot asa iti fac..e acelasi procedeu..
mult noroc..sper sa nu ai nevoie de ICSI..
Fiv nu face ca daca ar face as fi calare pe el
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Fiv nu face ca daca ar face as fi calare pe el
"Nimic nu-i imposibil!"

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Anca, la ecografie nu se vedeau polipii?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Se vedea CEVA. Tot Moisa mi-a zis asta. Dupa care s-a mai uitat o data pe filmul de la HSG si m-a chemat la spital pentru histeroscopie.
Sper sa nu fie nevoie la tine.
anca...SIGUR intr-o zi

Avalon spune:
Aoleu! Deci eco, HSG si apoi histeroscopie? Si ai facut si laparoscopie?! Vai de capul meu, daca trec prin toate astea cred ca ma las de meserie...

Anca Wish spune:
Nu te lasi, Avalon. O sa-ti zici "Asta si gata". Si uite asa, gandul ca poate aceasta ultima "interventie" va duce la venirea lui bebe, te va motiva si-ti va da putere sa mergi mai departe.
Repet: Iti doresc din tot sufletul sa nu fie nevoie. Sa vina bebe curand si fara toate astea.
Eu am zis ca daca voi ramane vreodata gravida, nu-i voi povesti niciodata copilului meu nimic din acesti aproape 5 ani de mers la doctori, de stres, de dezamagiri, de lacrimi, de disperare.
anca...SIGUR intr-o zi

Avalon spune:
Sa stii ca ai dreptate... nici eu nu i-as spune nimic... as zice ca am visat urat si as sterge cu buretele cativa ani din viata mea...

Elise spune:
ba eu cred ca i-as spune bebeului..... TOT: si discutiile dinainte, si comentarii de dupa .
asa, sa nu se indoiasca ca ni l-am dorit si sa stie ca e cel mai cu motz bebe din lume!
Elise