Cum recunosc o cosmeticiana buna?

Cum recunosc o cosmeticiana buna? | Autor: anamariame

Link direct la acest mesaj

Vreau sa incep sa fac niste tratamente cosmetice lunare, au inceput sa imi apara tot mai multe cosuri sub piele si nu stiu cum sa le opresc.Sunt atat de multe cabinete de cosmetica acum, ca nu stiu unde sa merg. Se aplica in acest caz zicala: ce e mai scump e si mai bun?Ce metode de a recunoaste o adevarata profesionista ar fi?Nu as vrea sa patesc ca fetele care au povestit pe aici pe forum ca li s-a umplut fata de bubite rosii...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

nu stiu, eventual daca ai avea pe cineva apropiat , sau de incredere care sa iti recomande un dr dermatolog la care a fost!!!

Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper)......... !!!!!!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Poate ar trebui sa incerci intai la un medic dermatolog. Oricum, o cosmeticiana buna o gasesti fie prin recomandari ale persoanelor cu probleme similare, fie prin incercari repetate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor. Tocmai m-am intors de la cosmetica. Mi-a placut foarte mult cum a decurs sedinta, astept sa vad daca apar efecte nedorite. Deocamdata mi-a ramas putina roseata la baza nasului, de la scoaterea punctelor negre.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

ana, unde in Iasi ai fost? Eu stiu un salon bun pe langa TVR Iasi, pe strada aia, se cheama EIS, au o cosmeticiana bunuta, zic eu, aparatura moderna, insa e cam scump un tratament la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycris spune:

Roseata de langa nas sau acele puncte mici apar dupa un tratament cosmetic cam la toata lumea.Din moment ce stai la abur si scoate comedoanele'punctele negre',fata se irita un pic,tocmai din cauza asta tratamentele cosmetice nu se fac inainte de ocazii cum ar fi nunta,petrecere,etc.Mai poate fi vorba si de o alergie la vreun produs cosmetic,depinde ce contine masca,crema de masaz sau gomajul,dar o cosmeticiana cu 'macar' putina experienta intreaba clienta daca e alergica la ceva,daca se irita usor,etc.Mai e ceva foarte important,nu va lasati incantate de aparatura sofisticata,cel mai mult conteaza mana cosmeticienei si conditiile in care lucreaza,adica sa fie curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by elle23

ana, unde in Iasi ai fost? Eu stiu un salon bun pe langa TVR Iasi, pe strada aia, se cheama EIS, au o cosmeticiana bunuta, zic eu, aparatura moderna, insa e cam scump un tratament la ei.

"cu doar un pic de credinta poti muta muntii din loc":)

Elle, dar o cosmeticiana buna care sa penseze bine nu stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

pai eu ma pensez tot la ea, penseaza bine, dar cel mai mult ma deranjeaza ca tine mortzis sa-mi vopseasca sprancenele, si mie imi plac asa cum sunt, vreau doar o forma dragutza si atat!!!

Mergi la inceput