Aspirante optimiste - 184

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Salutare, dragele mele!

Eu stau din ce in ce mai prost cu timpul liber si tare greu reusesc sa va mai scriu... Dar nu ma las !!!
Eu am ratat si luna asta sa trec la ...

Mergem mai departe, asta este!

Va pup dulce,

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

sa salut Aspirantele

Tumpilina, ! cam atat pot sa zic, nu numai tortul, da si restul!!!
Laurici, sanatate multa la baiet, de fapt la amandoi! maaamaa, si eu care in fabulatiile mele visam sa nasc la Municipal! desi am inteles ca sunt 2 aripi, si ca una e mai nashpa sau pe etaje, nu stiu cum...adica daca ai noroc nimeresti unde-i misto, daca nu...
Martha, creste burticaaa!! sanatate multa in continuare; eu am citit pe la gravidutze (cand era si vara-mea ca ele, nu c'as fi eu total obsedata )ca unele erau super incantate de Municipal, cand au nascut; poate ar trebui sa te interesezi cum poti sa ajungi in saloanele alea misto.
Marinar, eu zic ca Leditia ! si insanatosire grabnica, mai multe nu stiu, ca n-am patit-o pana acum!
Vale, poate nu vin scarbele, cine stie... ca mancat de sani, dureri prin zone inferioare...!

Eu am revenit la munca si am o gramada de treaba , de care incerc sa , vorba vorbei : " Ce poti face azi, nu lasa pe maine, lasa pe poimaine, poate se rezolva de la sine!"

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Leditia, desi de ob nu fac nimic dupa ureche, in ac caz nu m-am dus la dr ci direct la farmacie. Asta e. Maine o sa duc o proba de urina pt analize.

pupici

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Martha, io nu prea am legatura cu personalul. La mine functioneaza principiul sunat dr., urcat la et 1 la echo, facut echo si pa! Dureaza totul 5 minutzele. Numai daca este ceva mai deosebit dureaza mai mult. La echo totul este frumos si curat si nou! In spital stiu ca este nasol dar au medici buni.
Dr. mea este o tipa foarte dragutza si in final imi este foarte bine cu ea.

Andicule, stai asa! Stiu din sursa sigura ca la nasteri si nou nascutzi nu este asa, acolo arata foarte bine!!! Io vorbeam de spital in general.
Stiu ca prietena mea Vera a nascut acolo si era sa dea'n damblale. Totul bine, curat si frumos dar asistentele si moasele...ce sa spun, cand a venit dr. ea era in stare de soc dupa 16 ore de travaliu! a operat-o de urgenta.
Si are o fetitza minunata draga de ea.
Mersic mult de urari, al mare trebuie sa se opereze din nou, are ligamentul incrucisat rupt, ca si mine!

marinar, pup fata frumoasa si mersic de urari!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Aaaa, vreoiam sa intreb si eu ceva pe cine stie :

daca la al meu sot i-a iesit in spermograma o infectie detectata dupa nr mare de leucocite, infectie care n-a iesit la celelalte analize de urina, Chlamydie, Ureaplasma, Mycoplasma, etc, ce analiza trebuie sa repete ca sa vada daca mai are infectia?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

la noi ninge!!! si e frig...brrrrrrr!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

La noi nu ninge, dar e frig... brrrrrrrrrrrrr...

Fetelor, unde a disparut optimismul? Ca doar nu l-oi fi furat eu pe tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Io-s aici si tare optimista.Nu renunt la optimism nici in ruptul capului, chiar daca e urat afara, eu sunt o optimista convinsa.Vreti sa va mai dau si voua?Sunt tare darnica, asa ca nu ma zgarcesc sa impart din el

si pt toate fetele

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

au mai ramas 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si io..si io..super optimista
laurici sanatate multa baietilor.. io babutza mea iubita..
lachi???

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tumpi felicitari!

Ce fain ca sunteti optimiste.La noi e frig si ninge de 2 zile.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput