Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 5

marinar spune:
Pup si eu toate aspirantele
Laurici- sanatate multa baietilor tai.
Tumpi- super tort. A vazut soata mea poza si a venit cu pretentii, vrea si el.
Vale, Anca pup u
Oare ce face Felicia, a terminat de zugravit???
Fetelor nu stiu ce sa mai fac: dupa buline, ceaiuri, geluri, etc, m-am simtit mai bine, nu am mai avut dureri la urinat si altele. Darrrrrrr de ieri iar au inceput niste usturimi, chesti ..... Cred ca o sa-mi fac iar analize pt infectie urinara.
???????????????????????????????
marinar

lauricipani spune:
Buna dimineata fetelor,
Am si io ceva vesti bune azi: am fost la dr. sa mai vada ce face chistul meu si mare mare bucurie deoarece a disparut. Totul este foarte in ordine numai ca sunt in ziua 8 a CM si eu am un folicul de 19mm. Nu stiu daca este bine sau nu....
Avalon draga mea, si eu am fost impresionata de intrarea in spital si mi-am imaginat ca asa va arata tot spitalul.
Din pacate nu este asa. Vreau sa-ti spun ca nici nu m-a lasat sa-l vad 2 minute fara 1 mil. Iar la W.C. unde nu exista nici usi era un dezastru. Cine are nevoie de plosca si-o ia singur ca sunt la W.C. gramezi...infirmierele se schimbau de haine pe hol.
Problema cea mai mare: l-au bagat in operatie fara nici un fel de analize, nici macar grupa sanguina nu i-au facut!!! iar de schimbat de haine s-a schimbat la W.C.ca sa intre in operatie.......
Eu cand m-am operat am facut grupa sanguina, ECG, plamanii, analize generale de sange si radiografie.
Cum puii mei bagi in operatie o persoana caruia nu-i cunosti grupa sanguina??? Si daca, Doamne fereste estu unul bolnav de SIDA sau alte minuni??? Uite asa se intampla nenorociri...
Nu stiu daca restul spitalului arata altfel, la etajul 3 asa arata si asta s-a intamplat.
Pup frumoasele. Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Leditia spune:
marinar,atunci nu ti-ai facut analize?Si implicit antibiograma?Si pe baza ei sa-ti dea antibiotic?Daca nu e tratata corect si ca medicatie si ca timp..si sa respecti intocmai, de obicei recidiveaza.Sau o fi una rebela de nu vrea sa plece...poate-i place la tine.
pup u si multa sanatate.
POZE

tumpi spune:
laurici , ma mir de ce zici tu despre Municipal.Eu apartin de ei si tata de fiecare data cand avea pb era la ei, dar intr-adevar noi apartinem de etajul 11 sau 13.
Daca vrei sa te ingrozesti du-te in medicala la Caritas.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
au mai ramas 2 zile

martha78 spune:
Am ramas surprinsa cand am vazut ce ai scris Laurici de Municipal, daca acolo stau lucruruile asa, ce sa mai zic de sf Pantelimon eu tocmai ma gandesc sa merg in alta parte tocmai din cauza conditiilor de acolo, oare este o solutie buna sa merg la alt medic tocmai pt ca nu-mi place spitalul?
Vaaaai, imi este tare dor de voi, v-as vrea pe toate la mamici
Va pup 13

lauricipani spune:
Toate ca toate dar sa-l bage in operatie fara analize???????
Tumpi, stiu cum este si in alte locuri, eu fac monitorizare la Pantelimon.
Bey gagici, nu sunt carcotasa de felul meu, ceea ce am spus este purul adevar!!!
Martha ai grija in continuare de burtik!!! La ce medic esti la Pantelimon? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

tumpi spune:
laurici nu te contrazic, eu nu am mai fost de mult in municipal si nici nu am fost decat la etejele de care iti ziceam si la maternitate.
martha parca tu esti la ancar, nu?
lachi ce ai mai facut cu pb aia? fetele
au mai ramas 2 zile

martha78 spune:
Da, Tumpi la Ancar sunt si in plus pana acolo fac cel putin o ora si jumatate, strabat tot Bucurestiul pana ajung
Laurici, daca zici ca acolo faci monitorizare cum ti s-a parut spitalul si personalul de acolo?

tumpi spune:
martha in ce zona stai tu de faci asa de mult pana la Pantelimon?nu ai gasit nimic mai aproape?
au mai ramas 2 zile

martha78 spune:
Tumpi, in Drumul Taberei stau si merg ceva pana ajung la metrou si de la metrou merg pana la capat, am de mers nu gluma si cu masina tot mult e de mers, mai ales cu traficul care e
Nici nu stiu ce sa fac, nu ma incanta deloc sa mai ma duc acolo, mai ales daca vreodata am nevoie urgenta sa ajung la spital, ajung daca mai pot, pentru mine e ca si cand as veni dintr-un oras in altul tocmai de asta inclin sa merg la un alt medic