Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 10

PamELLA spune:
BUNA,FETELOR!!!!!
VA DORESC LA TOATE O ZI DE 1 MARTIE EXCELENTA SI O PRIMAVARA DE VIS!!!!!!
En m-am trezit cu o greata de nedescris si tocmai am ,nu stiu de la ce,probabil pastilele astea ma termina!!!!
Va PUP!!!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

tumpi spune:
Stii ca cel mai frumos pe lume este zambetul unui copil si cel mai dulce lucru pe lume e mierea buzelor iubitului.
Dar, oare, stii cat de suava este mangaierea razelor primaverii ce vine pe fir de martisor? Primeste-l in casa sufletului tau si-ti va alunga pe veci tristetea!
Iubirea sa va umple sufletele si sa aveti o zi frumoasa.
mirelus uita-te bine pe fereastra ca primavara a venit.Afara(chiar daca cu zapada) si in sufletul meu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a mai ramas 1 zi

andicu spune:
Un si o
pentru fiecare Aspiranta!
O primavara frumoasa si plina de martisoare de valoare pentru toate Aspirantele!
Lorym, Condoleante pentur bunicul tau, stiu cum e sa-ti pierzi dragii bunici, si azi dupa aproape 5 ani, ma doare sufletul dupa ei!! ,dar tu trebuie sa te bucuri pentru viitor si de aceea, FELICITARI !!! sa ai un bebe sanatos
si sarcina usoara! poate bunicul tau a facut schimb cu un Ingeras care sa vina la tine, vazand cat de mult va doreati unul!
Tumpi, de-abia luni repet analiza si cred ca in jur de 15 martie iau rezultatul. Pana atunci trebuie sa faca si sotul spermocultura, sa vedem daca mai are infectia prezenta.
Azi i-am facut mamei cadou de Martisor 2 bilete la Fire of Anatolia, la Sala Palatului, asa ca vom pleca la pranz, sa fim siguri ca ajungem la timp in Bucuresti, caci cu zapada asta primavaratica nu stiu cum vom ajunge! Abia astept sa ajung la spectacol
!!!
Andreea.Pozele mele

lauricipani spune:
DRAGELE MELE FRUMOASE ASPIRANTE,Va doresc o primavara cat mai frumoasa, cat mai plina de fericire si de teste cu 2 liniutze.
Vreau sa credeti din tot sufletul ca sunteti cele mai frumoase femei din lume si ca fericirea este a voastra!!!
Si un "mic" compliment pentru toate fetele!!!
"Tocmai cand ma topeam -uitat de zei- in nemurire,
Cand anonim lasam orice speranta-afara,
Te-am intalnit in graba si, parca, in nestire:
Femeie... numele tau e Primavara!" Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

antosit spune:
UN 1 MARTIE FERICIT SI PLIN DE MARTISOARE CU 2 LINIUTE PT. FIECARE!
Eu nu prea am mai scris deoarece nu am noutati, dar asta nu inseamna ca nu va sunt alaturi si bucurii si la necazuri!Va sarut pe toate, aspirantele mele dragi!!!

asi spune:
Hai sa va zic cum am petrecut prima zi de primavara:
Noi , adica eu si Razvan, am fost azi afara cu saniuta.A fost bestial.Fiul meu a alergat si a cazut in singura balta care era pe trotuar.Sa nu va povestesc cum arata.Eu am intrat in cofetarie sa ii comand tortul de ziua lui si l-am rugat sa stea fara pe saniuta.Cat am stat eu inauntru s-a lipit de geamul cofetariei.A trebuit sa sterg geamul dupa ce am iesit.Tanti din cofetarie era deja in fibrilatie cand a vazut geamul.
Apoi am mers in parc si l-am pus pe burta in zapada sa se mai curete.Sa nu va zic ca s-a dat poe toate toboganele pline de zapada care erau in parc.
Pe cand am ajuns acasa , cu surle si trambite ca el vrea la copii, era rupt.A papat spanac cu carne(preferata noastra) si a cazut lat la 3 minute dupa ce l-am pus in pat desi mergeam masina de spalat.
Asa ca am avut o zi de primavara "veritabila"!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

dana n. spune:
Salutare!
O primavara frumoasa si cate un martisor ptr.fiecare aspiranta
Mie ieri mi-a venit problema.Se pare ca nu am reusit din prima luna dar nu ne vom lasa...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

tumpi spune:
asi super prima zi de primavara.
Ma minunez ce vreme frumoasa e afara, mai putin flescaiala, dar totusi nu ma mir ca e asa de frumos fiinca mi se promisese ca de 1 Martie va fi primavara
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a mai ramas 1 zi

asi spune:
Tumpi super, super ,dar nu a fost pere super cand l-am vazut in balta aia pe burta.
Sa vezi ca apoi striga "mama batze" adica sa il iau in brate.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Tabitha spune:
Lorym: condoleante pentru bunicul tau. Si felicitari de mii de ori pt. sarcina.
Fetelor, va doresc o primavara eterna in suflete si fie ca reinvierea naturii sa aiba efecte si asupra burticilor voastre. Sa vine cati mai multi bebei!