Bebelusi de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna dimineata(la noi inca)!
Gia-e un scump cum se joaca.Smotoceste pisica?Sau cum se impaca?Ca avem si noi matze la mama si la soacra&tot intreb lumea cu animale si sa vad la ce ne asteptam
Ella-si Oana "tuseste" asa.
-f bune dimensiunileVa dorim sa nu faceti reactie la vaccin.
Ancutza- pt Alex.Cred ca uitase o jucarie pe acoloCe fel de saltea aveti?Te intreb ca imi trebuie si mie saltea pt patul de voiaj.
Fetele care aveti pat pliant ce fel de saltea aveti?
Dede-la fel imi face si mie Oana mai ales dimineata.Isi intoarce capul si crede ca ma rog de ea.Ii zic bine nu iti mai dau si deschide gurita,dar cu capul intors itr-o parte.Dupa aia se intoarce la mine si vrea sa manance

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

brianamica-multa sanatate Anei!Daca poti spune-ne si noua ce simptome a avut?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, e in spital de duminica.

Duminica dupa amiaza am vazut-o plina de bubite pe corp. Ea a avut febra si a fost haraita de ceva vreme. V-am mai spus eu pe aicea ca a venit doctora si i-a dat antibiotic pentru gat si tot imi facea febra. Fetele m-au linistit atunci spunandu-mi ca se poate intampla asa ceva.
Deci, duminica dupa amiaza, cand am vazut-o plina de bubite si fara viata , astfel incat am suit-o in masina si am merg la Grigore Alexandrescu. Avea febra 39.5 !!!!!

De acolo (dyupa ce i-au facut tratament impotriva febrei) mi-au dat bilet de itnernare la V Babes.

Ieri au iesit o parte din analize (bune), insa maine ii fac testul rujeolic. Sunt absolut disperata. Nu fac decat sa plang si sa ma gandesc cum ar fi putut ea sa ia asa ceva ca la mine e lege !! Nimeni nu pune mana pe copil pana nu se spala pe mani !!

Si nu stiu ce ar trebui sa iau ca sa nu aiba parte de complicatii. Orice medicament, din orice colt al lumii si la orice valoare !!!!!!!!!!

Nimeni nu imi sune nimic, iar Ana zambeste ... si rade.... si doarme iar...si tot asa ....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Briana, putere multa! Sanatate Anei! Sa dea Dumnezeu sa nu fie rujeola!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Brianamica, offff Doamne! o sa treaca, daca e la spital nu va face complicatii! nu se fac numai daca nu e bine tratata! sanatate! hai ! capul sus! sa ii zambesti Anei tot timpul! daca are o jucarie preferata sa o duci...

Anis, cu cearcanele... sunt multe cauze si nu poti sa-ti dai seama usor... cumnata mea zice ca la bb apare de la alergii...ea e asistenta!

asteptam poze si cu Luca bondarelu! eu nu mai am camera digi,... a sa fac cumva cateva poze!

asa deci... ma pacaleste micutza cu tusea! aha!
acu vazut pozele Gia ... dragutz tare...sa sara Paula pe el nu alta! ..e la mine in brate ... asa ca va pupicesc!

Mergi la inceput

O intrebam pe brianamica pt ca si fata mea are niste bubite pe fatza,fir-ar sa fie
Vreti trazanai?Luati:mergem de-a bushilea pe jos in loc amenajat,moale bine mersi cu plapuma pe post de proptea,dar se ridica intr-oparte si sa treaca de plapuma si apuca ce prinde.Si am la semineu jos o fantana arteziana cu apa si a ajuns laea si se linciorea acolo cu manutele.Mai vreti?Nu mai sta in bouncer.Adica o pun,se joaca,dar daca scapa o jucarie vrea sa o iasi se apleaca asa cu bouncerul si daca nu sunt atenta se rastoarna

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Brianamica, multi Anei sa se faca repede bine si tie multa putere!

quote:
Nu fac decat sa plang si sa ma gandesc cum ar fi putut ea sa ia asa ceva ca la mine e lege !! Nimeni nu pune mana pe copil pana nu se spala pe mani !!

Stii cum e cu legea lui Murphy. Cu cat te feresti mai mult de ceva tot se intampla. Incearca sa fii tare ca, copilul are nevoie de tine.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

emmaaimie am salteaua care era la patic cand l-am cumparat,doar am mai pus eu o plapumica din ceva iarba,nu stiu exact...potzi vedea paticul in poze daca vrei...
apropos de poze,am mai pus cateva in ultimul album
fetelor eu ieri am vorbit cu doctoritza despre vaccinul antirujeolic shi i-am spus ca mi-e frica sa i-l fac si nu a insistat, chiar a fost de acord sa nu il facem pana la 1 an...asa ca deocamdata asta am decis,oricum momentan nu i-l putea face ptr ca e putzin roshu in gat ,dar oricum mai am timp sa ma razgandesc daca vreau...
voi toate l-atzi facut?

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Brianamica, multa sanatate puiutei! Sa speram ca va fi totul bine! Suntem alaturi de tine ! Fii tare pt. ea si o sa treaca totul fara complicatii.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

brianamica acum am citit despre voi...imi pare asa de rau ptr ana,lasa sa vezi ca se va face bine,fii tare,noi suntem alaturi de tine...
multa sanatate Anei

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput