Lumi paralele - Amish (galerii foto - p. 2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ca do obicei un subiect minunat de la tine

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Fatuca draga,ne omori cu zile.....
esti o comoara pe forumu' asta(am mai zis-o? si ce daca? chiar asa e)

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Si mie imi plac fetelor desi nu i-am vazut niciodata in carne si oase. Le mananc doar ...branza!
Teodora m-ai amuzat cu baietelul tau si fetita. Cati ani are?
Si eu ma gandeam ca baietelul meu seamana cu multi de pe acolo ca-i blond, blond si tuns castron! Hi, hi! Chiar ma gandeam sa-i scot pe amandoi in gradina, sa-i imbrac cam ca pe Amish si sa le fac o poza. Am o palarie de paie pt. baietel dar e cu borurile ridicate (poate o "conving" sa si le lase) si o bonetica alba de-a fetitei de cand avea un an si-i va sta pe varful capului, cam cum le sta femeilor Amish... Picioruse goale imi mai trebuie dar va fi cel mai usor de rezolvat!
Doinasunt si poze vechi si noi (vezi "Fotografii noi dintr-o galerie... veche"). Da, asa traiesc si acum in conditii "aspre" (cel putin pt. noi...). Eu ii admir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

ML

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by ML

Si mie imi plac fetelor desi nu i-am vazut niciodata in carne si oase. Le mananc doar ...branza!
Teodora m-ai amuzat cu baietelul tau si fetita. Cati ani are?
Si eu ma gandeam ca baietelul meu seamana cu multi de pe acolo ca-i blond, blond si tuns castron! Hi, hi! Chiar ma gandeam sa-i scot pe amandoi in gradina, sa-i imbrac cam ca pe Amish si sa le fac o poza. Am o palarie de paie pt. baietel dar e cu borurile ridicate (poate o "conving" sa si le lase) si o bonetica alba de-a fetitei de cand avea un an si-i va sta pe varful capului, cam cum le sta femeilor Amish... Picioruse goale imi mai trebuie dar va fi cel mai usor de rezolvat!

ML, piticul are un an si (aproape) 10 luni.
F. draguta ideea de a-i poza pe copii in "costumatie" amish, daca o pui in practica te rog trimite-mi poza sa o admir si eu.
M-ai facut curioasa si cum e branza amishilor, ma indoiesc ca voi avea ocazia sa o gust vreodata, dar nu se stie ce imi mai rezerva viata.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Teodora sa-ti traiasca baietelul. Mi-l trimiti si mie (poza) acasa? Iti "raspund" si eu cu iepuricii mei de acum un an de la Paste. Baiet frumos trebuie sa ai cu asa "misse" in familie draga mea!

Mergi la inceput

Mai pun 2 poze si ma potolesc cu Amishii. Nu au legatura cu ei dar sunt la fel de sensibile.
Prima imi aminteste de podul de lemn de peste rau de la bunici de la tara:

http://www.betterphoto.com/gallery/dynoGallDetail.asp?photoID=38210&catID=266&style=&contest

CatID=&rowNumber=52&camID=

Tot de pe taramul picioruselor goale:

http://www.betterphoto.com/gallery/dynoGallDetail.asp?photoID=1172317&catID=109&style=&conte

stCatID=&rowNumber=223&camID=

Mergi la inceput