poze scanate

poze scanate | Autor: mihaela amalia

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma si pe mine.Cum/ce trebuie sa fac cu o poza dupa ce o scanez sa o pot, de exemplu pune in albumul foto pe Yahoo,sau oriunde pe net.Ca ea se deschide doar cu programul cu care am scanat-o.
Multumesc.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dupa ce le scanezi nu le salvezi in calculator? Trebuie salvate *.jpg si atunci le vei vedea ca pe orice poza facuta, de ex., cu o camera digitala...
Din postarea ta nu prea imi dau seama ce se intampla.
Eu una le scanez cu ajutorul ACDSee-ului sau Photoshop-ului... bine-nteles cu programul scannerului, apoi mi se deschid si le dau save as si aleg extensia jpg.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Aha, cred ca stiu unde greseam, nu alegeam extensia care trebuie, iar CorelDraw cu care scanam pana acuma, nu are o astfel de extensie.
Acuma, la Photoshop, nu mai stiu unde sa "apas" sa imi scaneze poza.
Multumesc

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

In corel ai optiunea de export a pozei... in primul meniu parca... sau din taste CTRL+E... si alegi .jpg
In Photoshop, ca sa scanezi, in primul meniu ai Import... si acolo ar trebui sa existe scannerul tau...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multumesc mult Elyanne iti raman datoare

Site Amalia

Mergi la inceput