Fetele din America (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lume,lume: anunt si eu nasterea primului cetatean american din familia personala ,fiu-miu,la data de 25 feb 2006,in NJ,pe nume Rudolph-Jacob Milliken.Puteti viziona pozici cu

Simina,am vorbit cu un pediatru si m-am calmat,mi-a spus el ce sa fac,adica sa prind niste cotton acolo ca sa protejez zona aceea si sa pun de 1-2 ori pe zi picaturica de alcool.Mersi mult mult de tot.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Delia, felicitari, sa-ti traisca feciorul si sa creaca mare sanatos!
Doar n-o fii vorba de buric? Ca eu ti-as recomanda mai degraba apa oxigenata, mi se pare cam drastic alcool la un bebe asa de mic, indiferent ce-ar fii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Felicitari Delia....frumos foc Rudolph-Jacob...sa va aduca numai bucurii si fericire...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Delia, felicitari!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari Delia, sa va traiasca si numai bucurii sa va aduca. Faine pozicile:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumim mult fetelor pentru urarile de bine si complimente.Am inima cat un purice.....O intrebare intrebatoare,bebe Rudy stranuta de cateva ori pe zi,oare e normal,din ce cauza.Am si cumparat Purificator de aer si se simte ca nu mai e praf in casa cum era,e mai respirabil aerul.Dar poate tot de la aer?mai fetele,dar nimic nu stiu.....si imi fac atatea ganduri.....sper sa-mi treaca ,zau.Plus ca si memoria nu si-a revenit la capacitatile de dinainte de sarcina......,dar am inceput sa iau niste B-complex,poate-poate.....mi-a veni si mi-e mintea la loc caci inima bate in toate directiile,figurat vorbind.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

delia, felicitari pt bebeu sa creasca mare si sanatos, daca e vorba de buric, da, sters bine cu alcool sanitar in jurul buricutului pana cade.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Delia, felicitari pt micutul Rudy! Tot ce-i mai bun si mai frumos ii doresc frumuselului!

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

DElia, vazut poze ,superb pustiulica american:)!sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DavidAndrei spune:

Delia sa va traiasca bebele! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput