Fetele din America (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, oana, si noi tot standard avem, acu' sa vreau si n-am timp sa ma uit la tv...basca mai prind si hbo gratis...suficient!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Elena, data viitoare mai bine cumperi direct gastele!! si le jumulesti at home!!!
Daca vrei sa le mai salvezi, scoate fulgii din perne, pune-le intinse si rasfirate la soare si se usuca si isi pierd mirosul (dupa 2-=3 zile) dar mai bine cumperi gastele...ti-am spus eu!!!!

Oricum sunt alergene asa ca mai bine fara!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Fetelor. eram sigura ca nu e obligatoriu, dar ai mei sint foarte dificili si caposi si deja au aruncat banii! Asa ca prea tirziu. Le-oi demonstra aici ca degeaba si-au facut-o. Adica sa sun sa intreb ce se poate face cu asigurarea respectiva. Alta data sa intrebe inainte si sa mai asculte si de ce zic altii, sa nu mai arunce banii de pomana, asa!

In legatura cu pernele cu pene! Of, Doamne, o viata am fost alergica la ele! Iar de alea hipoalergenice nu puteam sa luam, ca erau cam scumpe pentru noi in Ro. Aici, in schimb, nu avem decit perne fara puf si pene, hipoalergenice si dorm si eu bine, in sfirsit!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Elena, iti spun eu cu ce tai orice miros: cu AZZARO! orice marca!!! garantat!!!

Simina

asigurarea este pentru boli capatate in timpul calatoriei (care nu sunt acutizari ale unor boli cronice pre-existente), accidente, samd. Gen raceala in git, fractura, lucsatie, diaree, apendicita si mai stiu eu ce.

In caz ca se fac cheltuieli de acest fel se pastreaza chitantele si in Bucuresti ei le vor rambursa la valoare stabilita in polita respectiva ( uneori e chiar si 100%); deci nu e rau daca le-au luat, le pot si folosi; desigur ca e bine sa intrebe firma respectiva exact ce drepturi au si cum se procedeaza la rambursare.

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simina, nu stiu daca stii...dar la varsta bebe2 apare ca esti insarcinata in 2 saptamani!!! hihi...
E bebe3 sau o greseala???

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DavidAndrei spune:

Hi fetelor! Ma primiti si pe mine in gasca voastra? Locuiesc in Chicago.

Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Un site interesant :
http://www.zillow.com/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Simina, nu stiu daca stii...dar la varsta bebe2 apare ca esti insarcinata in 2 saptamani!!! hihi...
E bebe3 sau o greseala???

Sinzi, Radusi David

David

Doamne fereste, Sinziana!!! Am uitat s-o sterg. Uite, acum o sterg si gata!
Dar chiar aseara m-a intrebat o casiera - vrind sa fie draguta, bineinteles - ce diferenta este intre cel mai mic bebe si urmatorul pe care-l astept! Asta fiindca fi-mea arata mai mare de 4 luni, cam de 6-7 luni, iar burta mea arata inca de parca as fi prin luna a 5-a cel putin! M-a pufnit risul si i-am zis ca nu e nici un urmator, iar ea, saraca, nu mai stia ce sa mai zica, de jena...

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Heeei, am schimbat dupa postarea raspunsului si vad ca nimic! Nu se schimba si ce e afisat la raspunsurile de dinainte? Nu-i coreeeect!!!

Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by DavidAndrei

Hi fetelor! Ma primiti si pe mine in gasca voastra? Locuiesc in Chicago.

Adam

welcome

Oana_B

Mergi la inceput