Fetele din America (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr pe unde vine Fort Lauderdale in florida? E in sud, langa Miami, sau in nord? Nu mai zic nimic, ca iar a venit barbatu-meu cu un job offer si parca vad ca daca e in sud prin zona hurricanelor, iar nu ne mutam ca mi-e frica.

Carmenbr, sa stii ca si daca ai fi mai in nordul Floridei, tot nu ai fi 100% ferita de uragane Uita-te unde e Orlando, de exemplu, si sa stii ca si pe-acolo au trecut uragane.
Fort Lauderdale e putin mai sus de Miami, dar si acolo e o zona vizitata de astfel de fenomene. Uite aici harta Floridei: http://touristguide.com/maps/florida-map.jpg
Daca vrei sa fii putin mai safe, cauta undeva prin Georgia. Atlanta sau imprejurimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Carmen, noi mergem in apirlie la Puerto Vallarta la un all-inclusive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Laura, cat va costa pentru 1 persoana (daca nu e secret ). Eu gasisem o oferta pt Los Cabos pt 5 nopti all inclusive si cu avionul free la doar $650/pers. M-am gandit ca e convenabil.
Si cu ce agentie sau motor de cautare ai gasit?!

Daca imi aduc aminte bine, si tu ai copii. Deci ar fi bine si pt mine cu piticotul meu. De-aia si vreau all inclusive ca sa am de unde sa-i aleg ce sa manance, sa nu trebuiasca sa alerg de nebuna dupa mancare, ca la 2 ani cred ca stii cat de dificili sunt.

Mersi mult de tot,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Aha, super ideile voastre ,va multumesc. Deh, daca sunt nou venita pe-aici nu prea stiu unde si ce sa caut.
Cred ca pana la urma o sa iau un booster.Sper sa si stea domnisoara mea agitata in el!

Dar o galeata de soare si caldura cine imi trimite ca ninge iar, e frig de mori si m-am saturaaaaaaaat!

Siminaaaaa, pastreaza-mi un loc sub soarele tau de-acolo ca pe zi ce trece mai mult sunt convinsa ca venim aproape de tine. Doar sa ne dezlipim buzunarele putinel si....musai sa ajungem acolo sa mor de cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Corneliaaaa, veniti cu drag! In zona noastra nu este scumpetea cunoscuta in orasele mari din California. E numai bine. De cald e cald, e si uscat vara, deci mai usor de suportat caldurile de 90, chiar si 100 F.
Tine-ma la curent cu ce hotariti.

P.S. Sa mai spun ca un 2 bedroom intr-o zona buna (linistita, scoli aproape, inclusiv particulare, costuri scazute ale vietii) este cam 890/luna... Daca vrei cu 2 bai e chiar 900/luna. Scump, nu?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Scump???????? Eu o sa platesc de pe 1 aprilie pt. 1 bed. 775$!!!!

Pai te tin la curent, dar cred ca mai dureaza ceva. Avem de umplut buzunarele inainte. Ca dupa 2 luni de seceta abia acum a inceput Dan joburile si inca n-a luat primele salarii, abia dupa 1 aprilie. Poate isi gaseste ceva acolo si ar fi mai simplu.Il pun sa candideze peste vreo 2-3 luni.Cine stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Wow! Avem aici un bedroom + 1 bath cu 675/luna si depozit doar 400 $. Si zona frumoasa, linistita, si destul de aproape de freewayuri, etc. Dar bineinteles ca avem si aici zonele noastre scumpe...

Multa sanatate si succes! Mai tine-ma la curent (dar nu prea mult, sa nu racesc ).

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

multumesc mult, fetelor! ne-am documentat si noi intre timp - intr-adevar trebuie o procura de la mama (desi ea este cea care "preda" copilu' in aeroport, deci politistu' de frontiera o vede in carne si oase, ce dovada mai buna ca asta? in fine...). cazier pentru persoana insotitoare nu trebuie in cazul nostru, pentru ca insotitor este chiar compania aeriana care este persoana juridica (fetita vine singura in us).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Avem si noi in sf net!!!
Si casa...hihi...
Acum incercam sa ne acomodam...io sunt singura de 5 zile, Radu e plecat cu serviciul in Georgia si noi incercam sa ne umplem timpul...e cam complicat ca nu am apucat sa imi dau pt carnet, si suntem pedestrieni...nu e asa rau ca merg pe jos si imi pun suncile in miscare!!!!

DEocamdata ne place Florida...soare, plaja, piscine...
David de abia asteapta sa se inalneasca cu copii prin parc sau la locurile de joaca si incepe sa se inteleaga un pic cu ei...

Eu sper sa incep un job in aprilie, dar nu stiu sigur...asa ca nu imi fac sperante...

Si la noi e cazarea f scumpa...1 bdr 850 pe luna...dar nu ne plangem (deocamdata)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si aici un one bedroom e " numa" 1500$!!!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput