Fetele din America (62)
Raspunsuri - Pagina 12
corinadana spune:
Ce trist!Dupa 9 luni de vise, ganduri si sperante... Dumnezeu sa odihneasca n pace ingerasul iar pe mamica si taticul sa i ajute sa mearga mai departe.
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
iubibubi spune:
nematics, sorry, sorry abia acum am mai intrat pe DC si-am vazut mesajul tau... :(( nu-mi imaginam ca cineva vrea sa ma vada :)) eh, poate next time...
fetele, am si eu o intrebare: am inteles ca s-a schimbat legea referitoare la copiii neinsotiti care vin in us in vizita (in cazul nostru, la unul dintre parinti - fetita sotului meu). ce stiti despre asta? cum se poate face sa vina? ea are green-card, n-ar trebui sa fie o problema (pana acum n-a fost), dar ne-au atentionat cei de la agentia de unde vrem sa cumparam bilet de avion.
Nedda spune:
Un alt site pentru cautare de bilete: www.itasoftware.com
Iubi, cred ca acum copiii pana in 11 sau 12 ani trebuie sa zboare doar insotiti de un adult. Nu stiu sigur care e regula - cei de la companiile aeriene ar trebui sa va zica - dar stiu ca acum un an am avut-o pe soacra-mea la noi si la intoarcerea in tara a insotit un copil al unei cunostinte care trebuia sa calatoreasca singur dinspre US. Copilul avea 11 ani si, evident, nu era ruda cu soacra-mea.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Sanca spune:
Copii pot zbura singuri, dar trebuie sa platesti o suma, depinde de compania aeriana, si sa complectezi formulare cu cine ii ridica de la aeroport, contact info. Uite regurile de la Northwest:
Any child age 5-14 traveling without an adult 18 years of age or older must participate in the Unaccompanied Minor Program. All rules and fees apply.
Children ages 15 through 17 may fly unaccompanied on nonstop, direct or connecting flights. Children ages 5 through 14 will not be accepted on the last connecting flight of the day, or red-eye flights.
Red-eye flights are defined as departures between 9:00 p.m. and 5:00 a.m. local time. The following are exempt from the red-eye restriction:
International Flights
Domestic short-haul flights (2 hours or less)
Flight to and from Alaska and Hawaii
Unaccompanied minors will not be accepted for international travel if their itinerary includes a connection to an off-line carrier. Northwest code-share partners are not included in this restriction.
Reservations must be confirmed to the child's final destination.
The Northwest unaccompanied minor service is mandatory for children ages 5-14, and optional for children ages 15-17.
Northwest will provide supervision for children accepted under the program from the time of boarding until the child is met at the final destination.
Up to four children (related or not related) traveling together will be assessed only one service fee. Exception, more than four related children traveling together will be assessed only one service fee.
Children under the age of 5 are not eligible for unaccompanied minor services and must be accompanied on the same flight and in the same compartment by a passenger at least 18 years of age.
Unaccompanied minors must be checked in with an agent. They are not eligible to use the self-service check-in devices
corneliaa spune:
Adriana,multa putere! Cu gandul aproape de tine si noi.
Credeam ca doar in Romania exista inconstienta. Pe zi ce trece mi se confirma faptul ca si aici pot exista medici inconstienti...
corneliaa spune:
Fetelor, aveti careva de vanzare un highchair vechi? Nu-mi vine sa dau multi bani pe unul nou pentru ca nu sunt convinsa ca mai reusesc s-o tin pe fie-mea in el, dupa ce 2 luni am alergat prin casa dupa ea cu farfuria. Dar deja sunt disperata si m-am saturat sa nu pot s-o tin locului. Macar incerc si asta....ca alte metode au dat gres.
Elenalove27 spune:
Adriana,sincere condoleante
din ceruri micuta Sara-Michelle o sa vegheze asupra ta.
Elena
tamar spune:
Corneliaa, poti incerca un booster seat, alea nu sint asa scumpe, si merg si "to go", si cind sint copiii mai mari...
Sanca spune:
Cornelia,
daca nu au fetele din Chicago, uitate pe Craigslist.org in zona ta, si poate gasesti un high chair prin "vecini."
Sau uitate in Yellow pages unde sant second hand pentru lucruri de BB sau la Goodwill store.
Carmenbr spune:
Fetelor, vreau sa mergem in vacanta in Mexic, in Los Cabos in ultima saptamana din mai sau prima din iunie. Dar cineva de la office doar ce mi-a spus ca asta e sezonul hurricanelor. E adevarat? Pt ca daca e adevarat, nu-mi vine sa risc pentru ca vreau sa iau si piticotul de 2 ani cu mine.
Si inca o intrebare, pe unde vine Fort Lauderdale in florida? E in sud, langa Miami, sau in nord? Nu mai zic nimic, ca iar a venit barbatu-meu cu un job offer si parca vad ca daca e in sud prin zona hurricanelor, iar nu ne mutam ca mi-e frica.
Cornelia, eu am luat de la Walmart un highchair cu $25, ca mai aveam nevoie de inca unul care sa-l duc la tanti acasa care are grija de Eric cand nu e nimeni la noi. Noi l-am folosit cu succes. Bafta!
Iubibubi, ii trebuie procura de la mama (care am inteles ca e in Ro) ca e de acord cu calatoria si o alta procura prin care mama trebuie sa imputerniceasca pe cineva (daca are sub 14 ani) care sa insoteasca fetita pe toata durata calatoriei. Vezi ca acea persoana insotitoare trebuie sa aiba si cazierul facut si sa-l prezinte la vama. Sa nu uite mama sa specifice pe procura si durata calatoriei de cand pana cand, ca am vazut ca au fost cazuri cand nu au lasat copilul sa plece. Bafta!
Va multumesc mult pt ajutor!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!