Fetele din America (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fete dragi, mi-as fi dorit sa vin cu vesti bune, dar uite ca nu e mereu asa cum ne dorim...
Anairda36 a nascut o fetita pe 9 martie (Sara Michelle s-a nascut greu, cu circulara de cordon), insa am aflat mai devreme de la Ciuf ca fetita a trait numai pina azi dimineata... fiti alaturi de Adriana, ca nici nu-mi pot imagina ce o fi in sufletul ei... si pe mine ma doare durerea ei... sa duci o sarcina pina la termen si sa patesti asa ceva, mi se pare de neinchipuit...

mai multe detalii, gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70683&whichpage=9" target="_blank">aici (mesajul scris de Tina, prin care ne-a anuntat ca a nascut Adriana), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70947&whichpage=4" target="_blank">aici (mesajul scris de Ciuf) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70370&whichpage=2" target="_blank">aici (un mesaj al Adrianei, scris cu 5 zile inainte sa nasca - atunci avusese deja niste contractii dar cei de la spital - unde a ajuns pt ca a fost trimisa pt inducerea nasterii, de cei care ii faceau controlul de rutina - nu au vrut sa-i induca nasterea si nici sa-i faca cezariana, dupa ce au tinut-o o noapte acolo).

va rog sa fiti alaturi de Adriana si familia ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adriana, ufff Doamne da-i putere sa treaca peste incercare aceasta a vietii. Nu e drept Doamne, de ce, de ce? Uff iubita, curaj, stiu ca e greu, chiar foarte greu, dar viata merge inainte.
Iar tu micuta Sara Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet mic si nevinovat.sa veghezi de acolo de sus ca mami si tati ai tai sa treaca cu bine peste despartirea voastra. Lacrimi si flori pentru sufletul neprihanit pe care Dumnezeu la vrut la el.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ruxij, multumesc pentru raspuns! Asa ma gandeam si eu, ca e nevoie de o hartie, ceva...

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

La Dell e important sa ai bafta :-)
Eu am instalat un server Dell, doua procesoare, foarte smecher, cumparat pt ceva Oracle, etc., numai ca mouse-ul nu intra in gaurica lui adica deloc, nu se potrivea mouse-ul fizic, nene. Aici s-a busit saptamana trecuta un monitor 21inci LCD Dell (1 din 4, totusi) dar e drept l-am primit pe cel nou efectiv peste noapte.
Pe de alta parte, prietena mea si barbatu-sau au amandoi laptoape Dell si nu au avut nici o pb.
Componentele nu sunt chiar toate chiar calitatea cea mai buna; parera mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Buna seara fetelor!

Va rog frumos, daca ma puteti ajuta cu o mica traducere.

" I know you will solve everything, though it must seem overwhelming right now...so, good luck!"

Am scris toata propozitia ca sa puteti intelege mai bine contextul, va mulumesc din suflet.

pupici

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Nokia, "stiu ca vei rezolva totul, desi acum trebuie sa para coplesitor (sau "desi acum pare coplesitor" ca suna mai bine, dar ti-am tradus verbatim)...asa ca, noroc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adriana, imi pare asa de rau Condoleante si Dumnezeu sa-ti odihneasca ingerasul, iar voua multa putere.. suntem alaturi de voi.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Laura, iti multumesc mult ptr. raspuns

Intrand la voi pe subiect, sa va rog de traducere, am aflat de tragedia Adrianei, care m-a darmat total. Sincere condoleante si multa putere! Cuvintele sunt de prisos

Alina, 8 sapt + 5 zile

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pentru fetele care cautau bilete spre Romania pe vara: eu mi-am luat bilet azi, cu 1290 (taxe incluse) Lufthansa/United din San Francisco, zbor cu doua escale, prin Cornel de la NOVA Travel (1-800-646-NOVA). Mai gasisem o varianta cu 1260 Air India/Lufthansa, din Los Angeles,zbor cu o singura escala, de la Skynet Travel (310-300-4000). Restul erau in jur de 1400. Multe zboruri la care m-am uitat (cu British mai ales) aveau toate locurile ocupate - cica lumea face rezervari din noiembrie. Am mai descoperit un motor de cautare www.kayak.com acopera cam toate ofertele care sunt pe internet. Dar pana la urma tot sunand la agentii am gasit o oferta mai buna.
Multumesc pentru ajutor fetelor care au postat numerele de la agentii!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Doamne-Doamne sa aiba grija de ingerasul Sara-Michelle, iar Sara sa vegheze asupra mamicii si taticului ei.

Adriana, nu exista cuvinte pt durerea ta. Sa dea Dumnezeu sa gasesti calea sa mergi mai departe.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput