Fetele din America (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Michelle7, uite mai jos link de la ambasada US in Ro

http://bucharest.usembassy.gov/Visas/Drop_Box_DHL.html

Delia, sa va traiasca feciorasul!! Si al meu (8 luni) stranuta zilnic de 4-5 ori si nu e racit. Asa cum zice Amuleta, isi curata nasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

O primavara cu soare si un brat de ghiocei pentru toate fetele americance sau nu. Fie ca viata sa va daruiasca numai bucurii si fericirea sa salasluiasca pe chipul vostru etern.

Cu drag, prietenelor mele de suflet

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Felicitari Delia ! Ce frumos si mic e, si ce-o sa mai creasca. Ce pleata !
Iti citez vorbele unui pediatru : "ce-i normal la un nou nascut? sa sughita, sa stranute si (din pacate) sa planga".
Inscrie-te pe www.babycenter.com" si primesti mailuri cu "my baby this week" si asa te linistesti ca tot ce face Rudy e normal.

Diana si Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

salutari din baltimore :)) in sfarsit am ajuns, am despachetat, am umplut dulapurile, am invatat cat de cat drumurile, am gasit pediatru, am trecut peste faza nostalgica legata de ny si acum am intrat sa va pup, doar, doar mi-o trece durerea de spate pe care-am capatat-o in urma acestei actiuni pompieristice :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Hi Iubi!

luni o sa fiu si eu in Baltimore! Apoi plec la Washington.

daca stau si marti, poate te sun luni seara, daca-mi trimiti un nr de telefon pe mail la nematics at yahoo punct com!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetele, salutari

stiti daca se gaseste pe aici soia fulgi? daca da, unde? As vrea sa fac niste sarmalute de post cu soia si eu m-am uitat dar nu am gasit decat boabe.

pupi

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

baly daca aveti Fred Meyer gasesti soia granule la sectiunea bulk foods . oricum cred ca daca fred meyer are, au cam toate supermarketurile.
Cred ca ii spune TSP (Textured Soy Protein) dar nu bag mana in foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor, stiti sa-mi spuneti si mie, va rog, daca copiii cu pasaport american care calatoresc afara din US neinsotiti de unul din parinti au nevoie de vreo aprobare/procura de la parintele care nu ii insoteste cum ca acesta aproba calatoria copilului?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Din cate stiu eu, copilul are nevoie de o hartie de la voi cum ca sunteti de acord cu calatoria. Mama a avut cand a calatorit cu fi-miu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sinziana eu iti recomand Toshiba vs. Dell mai putin daca ai pe cineva acasa prieceput sa isi bage miinile in el sa-l repare dupa ce trece perioada de garantie. Eu am cumparat un laptop de la Dell anul trecut, si la citeva zile dupa ce a trecut perioada de garantie s-a stricat placa de baza! Fireste ca nu reinnoisem garantia. Pina la urma l-am dat cuiva sa-l repare.Inainte de asta am avut un alt laptop Toshiba pe care l-am tinut 8 ani si n-am avut niciodata probleme cu el. Produsele Dell sint f. putin fiabile. La job am capatat un computer nou acum o luna (tot Dell). Dupa o saptamina una din memorii dadea rateuri.. din cind in cind imi aprea “the blue screen of death”. Dar la servici avem IT people si l-au reparat urgent.

Mergi la inceput