Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

sa-lut!

multumesc mult fetelor ca ati fost atat de promte, m-ati linistit. Toata treaba era ca am descoperit ca marele nostru cantar era defect. Nu-i de mirare ca soacra-ma a tot cantarit pe el de vreo 20 si de ani! Si il cantarisem la 4 luni fix-3660 si dupa 10 zile, adica acu' vreo 2 zile-3040 sau ceva de genul, oricum era mai putin. pana acum nu mi-am facut griji. Daca bebe e vesel si doarme si mananca bine...ok.
Si cum spuneam, am verificat masinaria,a picat testul si azi am fost la Flanco si ne-am luat cantar de la Tefal!(cu bebe dupa noi) ne place tare mult si pretul a fost ok fata de altele. Dupa care am fost la supermarket si am luat morcovi si mere si am fugit acasa.
Acasa ne-am facut curaj, am pregatit bavetica si linguritza, scaun si aparat foto si am facut suc de mere. Am masurat intr-o seringa vreo 10 ml si am pornit. Bebe s-a strambat de doua ori, dupa care tregea de mana mea si de linguritza si se repezea sa inghita sucul. Nu mi-a venit sa cred, ca nu ii era foame, mancase cu 1 ora inainte.
I-am facut ceva poze, dar arata tare contrariat de cate ori vede aparatul!
Le-am pus in album, la 4 luni. Va invitam sa le vedeti. Am vazut si eu pozele de la nunti! Foarte frumoase viitoaarele mamici!Am pus si eu cateva.
Va pup,

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Vio - minunate pozele de la nunta. Imi plac foarte mult.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna seara

Ioana, adresa web a firmei e www eglo com iar nr de tel e 423 1204. Sper sa gasiti ceea ce cautati, ca noi am gasit.

Matei mananca doar de la tzitzi 5 mese pe zi, si eu chiar am incercat sa le mai raresc si sa stam la doar 4 mese pe zi, si a 5-a de ceai. Dar cateodata ne iese, cateodata nu. Oricum eu as vrea sa incep diversificarea peste o saptamana desi am lapte hipersuficient si el suge bine deoarece deja avem 9,100 kg la nici 4 luni. Partea buna ca nu mai suntem asa de pufosi, ca s-a si lungit mult in ultimul timp. Ia uitati-ne acum

Noapte buna

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

fetele, lamuriti-ma si pe mine: DE LA CAT I-ATI PUS IN FUNDULETZ?
Anya, multumesc mult de aprecieri. Am vazut ca pe asta mica a ta ai pus-o in fundutz la 3 luni jumate! Ce dulcica e!Vreau si eu sa il pun pe Andrei, mai ales ca am observat ca adora sa stea in scaunelul de la chicco, bineinteles in pozitia cea mai "pe spate" si chiuie fericit. Si daca da, cat timp pot sa il tin acolo?


Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumim pentru grafice Vera.
Mie mi-a dat cu virgula, intre 25 si 50 la greutate, intre 95 si 97 la inaltime , intre 10 si 25 la circumferinta capului si sub 3 pentru inaltime/greutate. Sper sa ma fi uitam bine.

Ioana eu am lipsit la multe lectii mai ales la astea cu banii drept pentru care ma tine sotul din scurt si ma trimite la cumparaturi numai cu anumite carduri. Eu cel mai mult m-am bucurat ca astia de la Alpha ne-au facut carduri de credit de 70 bulioane pe baza creditului ipotecar pe care l-am semnat. E cel mai mare card de credit pe care il avem asa ca abia astept sa vad cum functioneaza.

Cristina am sunat eu la Eglo si m-au dezamagit complet. Pe langa faptul ca nu mi-au zis nici un pret ma puneau sa fac comanda de minim 20 de milioane si in 3-4 saptamani imi aduceau marfa si imi dadeau pretul numai la ce comandam. In plus mi-au zis ca ei nu am marfa pe stoc si ca totul se face pe comanda.

Eu sunt de acord cu ideea Ioanei sa mergem pe "X este bine" ! Ca doar nu ajungem sa ne certam ca alte fete de pe aici!

Aaaa, am facut vorbele sa vand apartamentul in care stau acum! Asa ca in martie mai mult ca sigur il si vand!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vio eu l-am pus pe bb in polly de la vaccinul de 4 luni cand nu mai stiam ce sa ii fac ca sa il linistesc si acum ii mai ridic cate o treapta asa pentru 5-10 minute sa aiba si alta perspectiva.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
Am citit si eu si sunt la zi!
Sa va traiasca aniversatii, wow, cate unii sunt de jumatate de an pe lume!
Cum ziceau si antevorbitoarele, zau ca nu-i constructiv sa ne impungem intre noi. La nimic nu foloseste. Ca tot le barfeam pe vecinele de alaturi... cat pe ce sa ne dam si noi in stamba.
Carmi, sanatate lui Fabiano!
Of ce trebuie sa fie in sufletele mamicilor cu puiutii bolnavi!
Am petrecut in tandreturi cu fimiu- care azi a batut recordul personal la papat, adica 980 ml dupa un mai mult decat modest 840 ieri, cand a prins doar 4 mese c-a dormit. Mamicile cu ochelari, n-ati furat-o pana acum? ca mie pe langa degetele pe lentile, mi i-a si sterpelit o data de pe nas!
Pe aceasta cale, va intreb cum procedati voi, treziti bebelusii ca sa prinda alea 5 mese sau ii lasati sa doarma si ce-o fi o fi? ca eu inca mai stau cu fundul in 2 luntri, cateodata mi se pare prioritar somnul, cateodata masa si simt totusi nevoia sa-mi argumentez una sau alta din variante pt o cale coerenta...
Foarte faina lustra aceea cu elefant! parca vad ca pana ajungem noi sa ii amenajam camera lui Radu, dispar de pe piata lustrele astea.... nu de alta, dar am mai patit-o.
Azi am facut si placinta - cu mere - si fursecuri - cu stafide - ca sa-mi incerc noul aragaz si ma declar satiscafuta! N-am ce comenta, coace super.
Ioana, multumesc. Ca de obicei in existenta mea, ocaziile s-au ivit taman cand nu trebuia. un an jumate inainte, ma aruncam fara dubii. Dar acum pica suuuper prost. Imi cam vine sa stau pe fundu-mi si sa-mi vad de copil cu prioritate, ca mi-e ca ma leg la cap fara sa ma doara. Dar mai stau la sedinte cu mine.... Iti tin pumnii pt.interviu, nu te stresa, ca daca esti relaxata faci impresie buna!!
I-a crescut si lui fi-miu parul!!! are vreo 3 cm, eveniment, dat fiind ca el era cheliuta. Par roscat si drept de rusnac, seamana cu tatal meu sau cu sergentul din colt.
Ochiul a inceput sa-i treaca, ii mai pun si maine picaturi si gata.
Am vorbit cu Kristinutza, tot in spital este, vorba ei, a facut aproape toate complicatiile posibile la boala ei, asa ca nu-i ramane decat sa se faca odata bine! Va saluta pe toate. In principiu, e pozitiva. Radul ei e bine, creste.
Gata, ca mi-e somn! Noapte buna.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragalaselor,

Repede pana nu se schimba ziua (aici la tara belgica) sa feliciti sarbatoritii de azi: Miruna (6 luni, ), Victor, Vlad si Noelia, La Multi Ani, sa fiti sanatosi, cuminti si iubiti pana la adanci batraneti.

Irina, Vera, vad ca ati trecut la fapte, ce dragalasii sunt puiutii.

Va pup, noapte buna,



Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

LA MULTI ANI VLADUT!!!!!!!!. Sa cresti mare si voinic!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)



POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera multumim mult de urari . Si un si de la Vladut pentru Iulia.


Multumiri inca odata fetelor care ne-au admirat si urat !

Vio eu l-am pus in fund cand am inceput diversificarea. Pe la 4 luni si jumatate si il tineam pana ii dadeam sa pape. Frumoase poze de la nunat si Andrei e un scumpic .

Cristina ce mare s-a facut Matei . Un frumos si el .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput