ciclu intarziat - test de sarcina negativ.

ciclu intarziat - test de sarcina negativ. | Autor: klavier

Link direct la acest mesaj

aveti idee cat poate sa intarzie ciclul si din ce motive? de obicei imi vine la 30-35 de zile, acum au trecut deja 40 zile si inca nu mi-a venit.
testul de sarcina l-am facut acum trei zile, dar a iesit negativ.

?

Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Eu zic sa mai faci inca un test de sarcina miine.

Mult succes!

Florentina

"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Am patit si eu luna trecuta sa imi vina ciclul dupa 45 zile. Nu stiu care a fost cauza, pentru ca nu am reusit sa ajung la medic. Dar mai bine mai faci un test de sarcina, cine stie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Hei, Adriana, poate in felul asta se rezolva si enigma ta cu "bb- da sau nu?" . Eu am avut si 45 de zile ciclu si tot nu eram gravida, dar s-a intamplat o sg data. Mai fa un test maine si sa ne dai de stire!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Draga Adriana mie cand mi-a intarziat ciclul am facut testul de sarcina dupa 7 zile si a iesit negativ. L-am repetat dupa cateva zile si a iesit pozitiv (la doctor nu reusisem sa ajung fiindca dr. meu era plecat din tara).
Mai incerca un test si tine-ne la curent.
Succes!
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Si eu zic sa mai faci un test! S-ar putea sa fie bebe. Si mie dupa 7 zile, dupa ce trebuia sa-mi vina ciclu, mi-a iesit testul pozitiv!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Adriana hai sa-ti spun ce mi s-a intimplat .
Cind am plecat vara trecuta in Romania mi-a intirziat doua luni. (cred ca de la avion mi s-a tras , glumesc iti dai seama)Deja incepeam sa am tot felul de pofte, sa fiu nervoasa sa ma comport de parca as fi fost insarcinata. Asteptam sa ajung in Montreal sa-mi fac testul si sa merg la doctorul meu.Dupa o saptamina de la sosirea mea aici surpriza, mi-a revenit normal ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat.Testul nu l-am mai facut ca n-am avut timp si uite-asa nici acum nu stiu ce-a fost.
pa pa Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Eu nu cred in aceste teeste de sarcina. Stiu o tipa care a facut doua, ambele negative, si era insarcinata in 2 luni! De aceea nici nu-mi fac teste, prefer sa merg la dr: costa la fel de mult cat doua teste si e mai sigur. Cat despre intarziere, tu stii mai bine daca s-ar putea sau nu sa fii insarcinata. Eu cand am ramas insarcinata am stiut dinainte de data menstruatiei, ma simteam complet diferit. Si aveam si motive sa cred ca s-a intamplat ceva. Bafta, si sa fie cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Mi se-ntampla de doua ori pe an sa am ciclu intarziat (doua luni). In primavara trecuta am fost la ginecologie, mi-au facut injectii cu progesteron, si a fost ok. In ianuarie anul acesta, am facut 10 sedinte de acupunctura, (dupa primele 3sedinte a fost ok), iar acum vad ca rezultatele bune se mentin. A, sa stii ca doctorul e foarte bun si mi-a fost recomandat pe acest forum. De fapt l-am invitat si eu in lumea si-i place (n-are asa timp el....)
Sanatate, ca-i mai buna decat toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalinuta spune:

Draga Rodica,

Ai putea sa-mi dai si mie adresa cabinetului unde ai facut acupunctura, eventual numele dr-lui? Am si eu probleme mari cu ciclu si am auzit ca acupunctura ar face minuni...

pupicei

madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Hei, care-i treaba? + sau -?

Un Paste Fericit!
Cristina

Mergi la inceput