nasteri la Sf Pantelimon

nasteri la Sf Pantelimon | Autor: gabi_fer

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Am si eu problema, pe data de 28 aprilie voi da nastere unei minuni de baietel cu d-na DR Gladys la spitalul Sf Pantelimon. Ea este draguta sau asa mi-a parut mie insa am cautat pe net si nu am gasit pe nimeni care sa fi nascut cu dansa. Mi-as dori foarte mult sa imi povesteasca cineva o nastere cu dansa. Va multumesc si astept un raspuns de la voi!

gabi_fer

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna Gabi si bine ai venit!
Eu am nascut la Pantelimon in noiembrie dar cu profesorul Ancar.I-ti pot spune ca daca dai si asistentele sunt dragute cu tine , de exemplu eu le dadeam 2-3 RON, si dimineata veneau sa ma trezeasca sa ma spele prima sau daca eram la copil i-mi opreau apa calda (cand am nascut eu a fost o problema cu apa calda,nu stiu de ce nu era apa in tot spitalul si ca sa ne faca toaleta incalzeau apa,dar nu suficienta!).In Pantelimon vin multe fete din provincie sau de etnie roma si ele nu dau nimic la asistente asa ca daca le dai acolo o atentie sunt si ele dragute cu tine.
De doctorita ta nu am auzit,dar mai incearca poate gasesti pe cineva care a nascut cu ea.
Nastere usoara!

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Gabi,

Nasa mea a nascut cu Dr Gladys. A nascut prin cezariana si a fost foarte multumita. S-a refacut rapid si nu a avut complicatii. Mi-a spus ca spitalul nu e cine stie ce, dar ea s-a dus acolo pentru medic.
Nastere usoara si bebe sanatos!

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput