Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 8
simiena spune:
Buna dimineata.
Soacra mea e din cele ne-bune . Ea de altfel nu zice niciodata nimic, il pune pe socrul meu sa faca ordine cand o apuca dracii-exemplu-cu o saptamana inainte de casatoria mea cu sotul l-a trimis pe bietul om sa-l convinga pe sotul meu ca nu e bine sa se casatoreasca cu mine si cu o zi inainte de nunta o bateau pe mama la cap pe ideea ca ea nu a incercat sa ne desparta??? Nu ma ajuta absolut cu nimic si cand vine pe la noi se uita un minut la copil si dupa aia gata e musafir , dar observatii are de facut in permanenta .
Mamicul lui Elian
poze elian
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by simiena
cu o saptamana inainte de casatoria mea cu sotul l-a trimis pe bietul om sa-l convinga pe sotul meu ca nu e bine sa se casatoreasca cu mine si cu o zi inainte de nunta o bateau pe mama la cap pe ideea ca ea nu a incercat sa ne desparta???
Ce scorpie !...
Bun venit !
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
impreuna spune:
Va dragelor, sunt prin zona dar revin mai tarziu ca Sara imi solicita toata atentia:)
SunSmile astept PM:)
Alynutza am primit datele despre stoma, ti-am mai scris aici ca iti multu'
simiena te-am trecut pe lista albastra:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
buna dimineatza!!! astazi nu mai sunt lenesa.....m-am trezit la ora 9 !!!!
simona ...pt soacra ta!!!!! daca nu se poarta mai frumos vede ea!!!!!
andreea si io astept sa vad pozele!!!! sa le pui azi!!! si sa mai faci si cu burtica cateva, ca ma gandesc ca a mai crescut un pic......
Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper)......... !!!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
lavinai spune:
Nadia, nu prea inteleg... care toti trei??????
Raza de soare spune:
Noi am amanat cateva zile comanda pt verighete, pt k e plecat din tara prietenul-bijutier. Da' sambata suntem acolo !
In we, sambata de fapt, m-a speriat puiu rau de tot. Ne-am trezit tarziu, pe la 11, hotarati sa mergem prin parc; era asa frumos afara, ningea... Iese puiu din camera, sa scoata masina din garaj ( parcul e la
2 min de mers pe jos, dar, preventiv, poate mai avem drumuri de facut ). Noi stam la etaj si sunt 8 trepte pana jos. Pt ca nu dadusem zapada de pe trepte, la a 2 a treapta i-a scapat piciorul si...... pana jos nu s-a oprit. Multumesc lui D-zeu, nu si-a rupt nimic, dar si-a scrijelit mana stanga pana la cot, in incercarea de a se tine de pereti (treptele sunt intre peretele de la casa si cel de la beci). Si l-a durut funduletul, de-am zis ca mergem la dr... dar, asa, cu dureri, a tinut neaparat sa mergem in parc.
Nu spun ce fata facusera socrii cand le spunea ca mai bine ca a cazut el si nu eu ( eu am cazut de cateva ori, dar m-am oprit dupa 2 trepte ); puiu se ingrozea numai la ideea ca as fi putut fi insarcinata si as fi cazut. Ma uitam la socrela, cred ca daca putea, imi scotea ochii ! Si cand a auzit ca mai si plecam, dupa cazatura luata...
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
SunSmile spune:
Neata la nurori,
Bun venit nurorii Simona cu soacra albastra(din pacate)!
Flavia indata ce am mai multa "disponibilitate" iti trimit PM-ul. Astazi sigur.
Cami...ce mai face bestia?
Andreutza asteptam sa-ti revii si sa ne povestesti!
Va pup si ne auzim mai incolo!
lavinai spune:
raza, bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau!! doamne fereste!! si la noi a inceput sa fulguiasca in diminwata asta!! mie groaza de zapada, dar avand in vedere faptul ca nu am avut zapada decat de 2 ori iarna asta.......
fetelor care aveti probleme cu masele, dinti, dureri de cap am descoperit un analgezic tare bun : VIDAN se numeste!! poate doar eu l-am descoperit acuma.... dar mie mi se pare foarte eficient!!!
camelia72 spune:
Neața,fetele!
Nadia,nu știu de ce poze zici cu toți trei,ori sunt eu mai grea de cap...
Flavia,așa rămânem,sigur că da...cuscre...!
Doamna Andreea,bine ai venit in acest club in calitate oficială de "noră",acum cu acte in regulă!Așteptăm picanterii...poze...!
A mea scorpie plecă,poate o lucra pe undeva că are program fix...pleacă la 10 dimineața și vine seara la ora 18...in weekend același program!
toate nuroricile!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!