Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 10
bunicuta spune:
Buna dragele mele
Nu ati scapat de mine asa usor-nu m-am speriat ce ceeace ati scris dar nu am avut timp sa citesc tot(sunteti multe si scrieti f mult )nu apuc sa citesc tot -din pacate inca nu am internet acasa si ma folosesc de cel de la serviciu.Am avut si de lucru la birou asa ca pe moment "sfaturi nu prea am" dar daca doriti sa ma intrebati ceva si pot ajuta cu draga placere.Dar cand citesc ce soacre exista pe lumea asta ma ingrozesc si chiar ca nu stiu ce sfat sa va dau-
Si pentru ca maine este 1 Martie- ar trebui sa fie o zi frumoasa asa cum sunt toate nurorile din acest club si va doresc sa fiti frumoase iubite, sa uitati de "vorbele soacrelor" si sa va bucurati de viata alaturi de sot sau prieten-
Credeti-ma timpul trece atat de repede si nu realizati acum acest lucru si nu merita sa va suparati pentru orice "soacra" aveti in dotare- v-am repetat acest lucru si credeti-ma ca stiu ce spun.
Oricum oferiti-le un martisor daca nu vor aprecia sa fie sanatoase
asta este-daca omul nu are minte ,educatie si bun simt pana la aceasta varsta nici o sansa de acum inainte
Astept si eu sa citesc impresiile Andreei de la nunta-cred ca totul a fost minunat.
tuturor nurorilor-si sper sa ma iertati ca am scris asa mult
camelia72 spune:
Bunicuța ,bine ai revenit,imi ești tare dragă,la fel de dragi imi sunt și sfaturile tale spuse cu atâta înțelepciune!
Andreea,frumoasă povestea nunții...inca o dată iți urez CASĂ DE PIATRĂ,COPII FRUMOȘI ȘI SĂNĂTOȘI IAR VOI SĂ VĂ IUBIȚI MULT,MULT...PÂNĂ LA ADÂNCI BĂTRÂNEȚI!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
andora spune:
Andreea am plans citind povestea nuntii, ce dragut ti-a spus el ca esti cea mai frumoasa..... superb... si asteptam pozele cand ai tu timp....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Alynutza spune:
Salut fetelor!
Zilele astea nu prea am reusit sa intru la voi, n-am noutati legate de soacra dar imi place sa va citesc.
impreuna, te rog sa ma scuzi, cateodata uit la ce pagina am ramas si poate am sarit peste cea in care ai postat mesajul.
Andreea casa de piatra inca o data si toate urarile de bine!
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by lavinai
Nadia, nu prea inteleg... care toti trei??????
Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper)......... !!!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Astia trei: Georgiana si Mihai ai Cameliei si Alexia, nepotzica ta. Te pupic!
Am edit, ca am scri Lavinia, in loc de Camelia... sorry!
Winners don't quit; quitters don't win.
impreuna spune:
Andreea super nunta, ti-am zis noi ca veti avea o nunta de vis, abia astept pozele. Tare faza cu taximetristul, bine ca nu te-a furat el:) oacra n-a venit pana la urma?
bunicutza ce ma bucur ca mai treci pe aici si nu esti suparata Cum adica ai scris mult, hai mai scrie ca este loc:)
Azi am vazut la TV (din greseala ca de obicei n-am timp sa urmaresc) cum o nora si-a batut soacra ca a indraznit sa ii spuna sa se mai ingrijeasca si ea de copil ca doar e al ei. Si mi-am amintit ca stiu si eu cazuri in care soacrele sunt terorizate de nurori
Alynutza n-ai de ce sa iti ceri scuze, oar nu-i nici o pb:) Tu pe unde stai in cj?
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
ce pacat ca nu e cazul si la mine!
Si mi-am amintit ca stiu si eu cazuri in care soacrele sunt terorizate de nurori
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Neata,
Sa fiti frumoase si gingase ca un ghiocel!
Si sa primiti martisoare multe si dragute astazi!
Va pup pe toate si ne auzim!
impreuna spune:
Cate un martisor pentru fiecare din voi, floricelelor:)
Vad ca nu sunteti prea povestitoare azi. Aseara am fost la o petrecere si m-am gandit ca o sa am ce citi:)
Ce primiti si ce oferiti azi?
Eu la soacra nu stiu, l-am lasat pe domnu meu sa se ocupe de asta
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
Toate florile din lume sa le primiti astazi !
De povestit ? Pai... aseara am fost prin Selgros, la cumparaturi si cand ne-am intors, dupa 2 ore juma', ne-am apucat sa dam zapada de prin curte, de pe trepte (sa evitam alte cazaturi), avem febra musculara... in timp ce scoteam cumparaturile din pungi, vine socrela, ii zicem ce am cumparat, ii pica fata, k nu-i arde de impartit banii, ii zicem sa stea linistita, ca e ok... pleaca val-vartej din bucatarie (ma gandeam k s-a suparat) si vine cu 2 perechi de sosete (d'alea sintetice da' hai, gestu' conteaza ) si mi le pune in piept, cik de martisor. Si ne-am si pupat, desi as fi preferat de 10 ori sa dau mai bine toata zapada de pe strada.
dimineata, puiu si-a facut incalzirea dand zapada din fata garajului, ca ne blocase nenea cu plugul... in timp ce eu il "ajutam" sarind ca un copil prin zapada... da, imi place zapada de mor !
Gata, am povestit !
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto