Montignac: ce am mancat azi! (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

quote:
Originally posted by andanii

acusor draga, daca explicatia pe care am dat-o in mesajul anterior nu te-a lamurit eu altfel nu mai stiu explica

eu spun ca e bine asa cum vrei sa o faci tu

fetelor eu nu postez aici ca sa ma contrazic cu voi ci pur si simplu vreau sa va ajut cu tot ceea ce stiu din experienta mea depre monti, iar daca sfaturile mele nu sunt ok si nu aveti incredere ... spuneti si ... gata tac ... si asa stau f prost cu timpul
ANDANII

Andanii, nu te supara pe mine. Chiar n-am avut intentia. Am inteles, nu mai combin cu carne. Vroiam doar sa stiu daca pot combina cu ulei. N-am priceput, ce sa-i fac ? D-asta am si intrebat inca o data. Eu traiam cu impresia ca orice legume este fibra si poate fii combinata cu carne. Se pare ca nu e asa.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

scuze uleiul nu l-am vazut , nu nu e voie ceapa distuita in ulei, defapt nu e voie ulei decat eventual putintel ulei de masline la sfarsit.... eu pun sa fiarba cu ceapa si apa ..... si la sfarist eventual de gust putin ulei de masline

... dar mai bine spus ceapa dinstuita nu e buna niciodata

Andanii, nu te supara pe mine. Chiar n-am avut intentia. Am inteles, nu mai combin cu carne. Vroiam doar sa stiu daca pot combina cu ulei. N-am priceput, ce sa-i fac ? D-asta am si intrebat inca o data. Eu traiam cu impresia ca orice legume este fibra si poate fii combinata cu carne. Se pare ca nu e asa.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
[/quote]

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Deci eu din toate astea o sa inteleg ca mazarea e voie din cand in cand cu carnitza si daca vrem mai des o facem fara grasime sa fim sigure.

Md: Lapte 0,1% cu wasa integrale

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fetelor,
ia ca am si io o intrebare...In cartea pe care o am eu,spune despre fructe,ca se papa la 3 ore dupa masa sau la o ora inainte de masa,dar cel mai bine ca masa separata...insa nu se spune nimic despre ce fel de fructe...mie imi plac bananele si le pot manca foarte bine ca masa separata,seara...da' am io impresia ca de cateva zile de cand pap banane...parca nu mai dau jos asa ca inainte...aveti voi alte informatii despre fructe? care sunt indicate?

Multumesc mult!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fructele recomandate sunt:
Portocale
Mandarine
Grapefruit
Kiwi
Mere
Pere
Mango
Fragi
Zmeurã
Mure
Smochine
Caise
Nectarine
Prune

fructele tolerate sunt .... sa nu exageram cu ele totusi
Struguri
Cirese
Alune
Prune
Curmale
Fructe deshidratate
Banane verzi
Migdale

fructe interzise sunt:
Banane coapte
Salate de fructe din conserv#259;
Fructe conservate

deci bananele verzi dupa cum vezi si mai ales coapte nu sunt recomandate , doar tolerate .... mai rarut si-i mai dragut iar cele coapte

quote:
Originally posted by cius22

Fetelor,
ia ca am si io o intrebare...In cartea pe care o am eu,spune despre fructe,ca se papa la 3 ore dupa masa sau la o ora inainte de masa,dar cel mai bine ca masa separata...insa nu se spune nimic despre ce fel de fructe...mie imi plac bananele si le pot manca foarte bine ca masa separata,seara...da' am io impresia ca de cateva zile de cand pap banane...parca nu mai dau jos asa ca inainte...aveti voi alte informatii despre fructe? care sunt indicate?

Multumesc mult!

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Andanii...multumesc mult!...imi copiez listutza...da' sunt trista...nu mai pot papa bananeee ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

AndaPanda, esti fenomenala! Voi repeta in fiecare zi... Si voi mai adauga spaghetti,risotto si mai vad eu ce!

Te-as ruga sa ma treci nou pe lista (adica cu date noi). Inaltimea, fireste, nu s-a schimbat: 1,64m. Greutatea: 60kg. Tinta: 55kg.
Multumesc mult! Data inceperii: 1.3.06.

Ca sa ma bag si eu la mazare: eu stiu ca mazarea nu e voie cu carne si mai bine deloc!!!

Iar la pranz parca oricum nu e voia glucide cu IG>35?

Deci raportul ieri:

D: omleta cu cascaval
P: salata verde cu mozzarella si rosii
S: cascaval si niste mezeluri (fara amidon si alte porcarii)
M-am abtinut eroic de la un risotto facut de mine...

Mie imi vine mai usor daca gandesc asa: nu renunt decat pentru acum, in clipa asta, pentru azi. Parca daca ma gandesc ca nu voi mai manca asa ceva luni intregi, ma apuca groaza. Dar asa e mai usor. Dupa care se obisnuieste corpul si mintea ca nu mai mananci din astea si-ti trece pofta (ca si cum te-ai lasa de fumat).

Zic io.

Azi dimi: iarasi omleta cu cascaval, restul vad eu. Dau maine raportul.

va pup si merci de incurajari!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetelor,

Iata si meniul meu de azi:
MD - omleta cu 2 felii de salam
Gustare - cafeluta
Pranz - 4 triunghiuri de branza topita+ 2 felii de sunca
Gustare- 1 iaurt 0.1 %
Cina - abatere cat casa dar a facut mama pizza si m-a invitat sa trec pe la ea sa pap. Si cum nu se cade sa refuz ma voi sacrifica si am sa pap tot chiar daca se pune ceva.

VA PUPIC, CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Pranz: Cotlet de purcel la cuptor(de ieri) cu un ou facut cu putin ulei de masline si un paharel de iaurt 0%.
Inainte de pranz am mancat 2 mere mici si o portocala.

Si acuma sa trecem de la mazare la fasole alba uscata, care cica are IG-ul 30.....asta inseamna ca poate fi facuta cu carne.... ce ziceti?
Nota: asta scrie in varianta mai noua a cartii, ca in aia mai veche zice ca in faza 1 mai bine fara fasole (adica fara grasimi fasolea).

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare!

Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 13: pui fiert cu ciuperci
ora 16: o portocala
ora 19: pui fiert cu legume (spanac sau fasole verde)

Mergi la inceput