piercing in buric
unde se fac in bucuresti?unde sunt saloane de profil, ca nu mai stiu, de cand am iesit din adolescenta!
ce scoruri au, ce pretentii?ce ar trebui sa stiu inainte de a ma duce/face operatiunea?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Raspunsuri
Indra spune:
Hai sa-ti spun ce stiu eu:
Cam la orice salon in care se fac tatuaje se face si piercing. Tot colo vei gasi cu siguranta cercelusii de infipt in buric. Este de preferat ca in cazul in care nu doresti ca bijuteria in sine sa nu fie din aur( daca vrei din aur le gasesti la orice magazin de bijuterii), cercelusul in cauza sa-l cumperi de la salonul respectiv.Acolo se vind in general numai bijuterii din materiale antialergice. Este adevarat ca o sa gasesti si pe la magazinuri cu gablonzuri la niste preturi mult mai mici, dar sint facute din cine stie ce fieratanii... Iti spun asta pt. ca eu sint alergica la metale si m-am umplut de zgaibe de la o dracie din asta ieftina dar care era frumoasa foc.
Deci in cazul in care cumperi cercelusul dintr-un salon va costa intre 700.000 si 2mil. Cam atita erau acum citeva luni. Acum vre-o 2 ani cind am facut eu operatiunea gauritul m-a costat 500.000.
Iar ca sa stii ce o sa ti se faca: in primul rind se va steriliza bijuteria, dupa care se dezinfecteaza zona buricului, iti prinde pielea cu un soi de pensa si infige un ac, baga cercelusul si gata. Nu curge singe, nu lesini de durere.
Partea nasoala la mine a venit in cursul primei nopti si in urmatoarele zile... ma durea, ma ustura in draci era un disconfort total.
Cei de la salonul la cere am fost mi-au indicat sa ung zona cu bepanten, si sa fac niste spalaturi cu apa cu sare de mare. E ... sare de mare n-am gasit... asa ca am suferit in liniste, 2 luni nu ai voie sa-l dai jos ca se cicatrizeaza repede gaurica...
Saloane stiu asa: cica ar fi unul in Mall(ala vechi), pe b-dul 1 Mai pe aceiasi parte cu piata, pina in mag. La Fourmi ( asta daca vii dinspre piata Vicoriei), si pe cal Victoriei mergind dinspre piata Vict. la primul semafor faci dreapta, si pe straduta aia e undeva intr-o curte pe partea dreapta.
Sper sa-ti foloseasca informatiile!
Dana & Anisia 
Mada spune:
salut,
indra tu unde l-ai facut?
eu l-am cumparat asta vara, am dat parca 400.000 lei are pana intr-un gram, e de aur, de la un magazin de bijuterii din Unirea parca sau Cocor.
asta vara cand m-am dus sa mi-l pun la Mall (Vitan), mi-au spus ca imi pun un palsture cu anestezic sa stau o ora cu el si apoi sa ma duc sa-mi puna cercelul.
cum alaptam le-am spus ca deocamdata nu pot sa il pun.
700,000 lei era manopera ca sa zic asa.
pe Victoriei nu stiam ca este o sa incerc si acolo sa vad cu ce metode il pun.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca