Crema pt fermitatea pielii de pe abdomen

Crema pt fermitatea pielii de pe abdomen | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Acum ,dupa a doua nastere, si pe masura ce abdomenul meu devine tot mai ferm dpdv muscular, parca incep sa constat o oarecare incretire a pielii in zona abdomenului superior. Si ma gandesc sa previn ceva ce poate deveni inestetic total.

Ce creme recomandati pt asta?

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PUIUMIC spune:

Eu ti-as recomanda Supliform de la HOFIGAL,nu are efecte super rapide dar eu am fost multumita de el ,l-am folosit cat am fost insarcinata si cu toate ca aveam o burtica cat toate zilele nu am avut nici o vergetura.E bun si ca anticelulitic,e din plante si e accesibil ca pret(cca 65000mii lei),il gasesti la plafar.PUPICI PUIUMIC mamik lui Andrei1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

imi pare rau, nu pot sa iti recomanda vreo crema, doar sa iti spun ca eu folosesc una de la Avon, pe care nu as recomanda-o.
am sa incerc si eu gelul recomandat de PUIUMIC, este accesibil la pret si vreau sa vad cum este!!

Lavinia: Sotie alintata.....

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?.dir=/5c0f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu am folosit cu succes cremele anticelulitice si pentru fermitate de la Avon, dar am fost extrem de consecventa, nu am ratat absolut nici o seara, dupa dush ma dadeam din cap pana in picioare. tin sa va anunt ca in timpul si dupa sarcina nu m-am ales cu nici o vergetura! nici una! dar, tot asa, am folosit cu nadejde o multime de creme.

Mai recomand si Nutrilift de la L'Oreal...ROC e superscumpa, dar am auzit ca e foarte buna si daca se fac reduceri, eu m-as incumeta si la crema noua de la Avon, tare-i fac astia reclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Roxa, cremele-alea de le-ai dat tu is bune shi daca elasticitatea pielii e pe duca, adeka refac ceva,sau, mai bine zis, fac minuni? Io am vergeturi pe burta, kiar daca pielea nu atirna shi abdomenu e format destul de bine.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Iren, minuni nu face nici o crema, dar insist sa spun ca, daca esti consecventa si te dai cu nadejde si incredere, o crema buna anti vergeturi sigur le va diminua/micsora...insa de tot, de vergeturi nu te scapa nimic...cine spune asta, abereaza...

Iar elasticitatea pielii o recapeti cu creme adecvate..tot asa daca te tii de treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, haideti sa va zic ceva din experienta mea: in timpul sarcinii m-am uns cu sfintenie cu crema( si una chiar buna!)
In ultimul trimestru, cand nu mai ajungeam peste tot din pricina de , ma multumeam sa ma frec macar pe burtoi...
Ei, ghiciti voi unde am capatat cele mai multe vergeturi? Pe burta!
Cosmeticiana mea(care e si maseuza) mi-a explicat ca de vina este lipsa de elastina a pielii, care tine de genetica...

Acum pentru problema Carolinei(pe care o am si eu, of course) ma duc la sala, fac masaj cu un lapte de corp anticelulitic de la Gerovital sau cu Supliform. Pentru pielea atarnanda mi s-a recomandat si sa stau incinsa cu un brau, sau o burtiera, dar asta nu prea suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

SI eu folosesc SUPLIFORM si sunt tare incantata de ea...acum ce sa va zic..eu imi dau cam de 2-3 ori pe sapt...incerc sa merg si la sala..si incep sa se vada rezultatele...

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu nu am nici o vergetura pe burta, in ciuda celor 2 sarcini. Dar deasupra buricului pielea incepe sa arate ca si cum ar fi goala pe dinauntru. Adica mai ales in zona aia se vad muschi si se goleste de grasime (mama, cat e de clar ce explic eu aici). In schimb am o tona de vergeturi pe fund si coapse, de parca acolo mi-as fi purtat copiii... Ma rog, asta e deja off topic.

Mi-am cumparat si eu Supliform chiar zilele trecute si trebuie sa vad cum este. RoC au si crema pt fermitate? Ca eu sunt fan RoC! Adica dai o tona de bani, dar face...

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Tot Supliform iti recomand si eu.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput