Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 26
lauralicurici spune:
Buna, fetelor! va doresc la toate o primavara cat mai frumoasa!sa primiti azi si nu numai multe multe floricele
n-am scris de mult insa reusesc cat de cat sa citesc tot ce scrieti voi harnicutele.
desi serviciul m-a dat complet peste cap in ultima luna, am reusit sa rezolv destule pt ziua cea mare:respectiv rochita-White Lady, invitatiile, florile pentru invitati, marturiile(sunt gata intr-o luna - va recomand daca doriti firma unde le-am facut - sunt originali dupa parerea mea), domnisoara de onoare si cavalerul care vor duce lumanarile la biserica, etc.., asa ca si eu am fost harnicuta.
O sa-l rog pe iubi al meu sa-mi puna si mie poze in album sa va arat si voua cat de curand.
Va pupic si va doresc sa aveti spor in toate!
roxanicea spune:
buna fetelor!!!!!!!!!!!!
o primavara minunata ca sufletele voastre!
alynutza, atunci nu ai ce cauta in malta. nu exista decat o singura plaja cu nisisp, undeva in nord vestul insulei, imi scapa acum numele statiunii. dar plaja respectiva...e ingusta, mica...i extrem de aglomerata.
merita mai bine de mers in antalya dar intyr-un club cu all inclusive si preferabil 5 stele. daca nu, in gecia-creta sau skiathos....sau cofru. chiar si santorini, are o zona a insulei cu plaje ok.
pepenash, eu am fost anul trecut in tenerife. sa stii ca nu m-a fascinata sa de tare. paote si unde....toata lumea mi-a vorbit la superlativ despre acel loc....;oridum asteptarile mele au fost undeva prea sus ..si cand am ajuns.....nu am regasit acele locuri ruote din rai. e interesanta plaja aceea gri-inchis ....de natura vulcanica, e super vulcanul teide si toata zona de jur imprejur...; dar am gasit destul d emulti arabi,negri....restuarante jegoase...etc.ma asteptam la o insula total exotica numai cu plaje minunate, cu munte si ocean cu palmieri .....; e mai frumos decat in ibiza si mallorca, decat in marea majoritate a insulelor grecesti, dar nu e mai frumos ca in maldive...cred, cel putin. maldive are niste caracteristici pe care nu le gasetsi nicaieri in lume e demential, din acte povesteste lumea si din cate am vazut in reportaje, articole, fotoase..etc.
daca vrei sa vezi ceva imgini d eprin tenerife, cerd ca le gasesti mai jos in yahoo.photos ale mele.
pt amanunte va stau la dispozitie!
numai bine!!!!!!!!!!!!!!!!
casa de piatra castaoritelor de sambata! si spor la pregatiri celor care urmeaza !
pupici!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
SunSmile spune:
Roxi am si eu o intrebare...unde anume in Tenerife ati stat? Just curious!
Pupici fetelor si distractie faina!
quote:
Originally posted by roxanicea
buna fetelor!!!!!!!!!!!!
o primavara minunata ca sufletele voastre!
alynutza, atunci nu ai ce cauta in malta. nu exista decat o singura plaja cu nisisp, undeva in nord vestul insulei, imi scapa acum numele statiunii. dar plaja respectiva...e ingusta, mica...i extrem de aglomerata.
merita mai bine de mers in antalya dar intyr-un club cu all inclusive si preferabil 5 stele. daca nu, in gecia-creta sau skiathos....sau cofru. chiar si santorini, are o zona a insulei cu plaje ok.
pepenash, eu am fost anul trecut in tenerife. sa stii ca nu m-a fascinata sa de tare. paote si unde....toata lumea mi-a vorbit la superlativ despre acel loc....;oridum asteptarile mele au fost undeva prea sus ..si cand am ajuns.....nu am regasit acele locuri ruote din rai. e interesanta plaja aceea gri-inchis ....de natura vulcanica, e super vulcanul teide si toata zona de jur imprejur...; dar am gasit destul d emulti arabi,negri....restuarante jegoase...etc.ma asteptam la o insula total exotica numai cu plaje minunate, cu munte si ocean cu palmieri .....; e mai frumos decat in ibiza si mallorca, decat in marea majoritate a insulelor grecesti, dar nu e mai frumos ca in maldive...cred, cel putin. maldive are niste caracteristici pe care nu le gasetsi nicaieri in lume e demential, din acte povesteste lumea si din cate am vazut in reportaje, articole, fotoase..etc.
daca vrei sa vezi ceva imgini d eprin tenerife, cerd ca le gasesti mai jos in yahoo.photos ale mele.
pt amanunte va stau la dispozitie!
numai bine!!!!!!!!!!!!!!!!
casa de piatra castaoritelor de sambata! si spor la pregatiri celor care urmeaza !
pupici!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
Alynutza spune:
Roxanicea, mersic frumos de infos. Oricum, din cate stiu eu n-au aparut inca ofertele pentru vara, doar cele de Pasti. O sa ne interesam din timp oricum (avem si "pile", adica are iubi meu niste foste colege de faculta care lucreaza pe la agentii de turism) si o sa cer parerea pe forum cand avem ceva concret.
Giova spune:
Sa aveti parte de o primavara frumoasa asa cum va doriti si multa, multa iubire!!!
A.cicel ai fost superba!!!si nici urma de burtica!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oricum, din cate stiu eu n-au aparut inca ofertele pentru vara, doar cele de Pasti.
Ba da!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
pepenash spune:
O primavara minunata, fetelor, dupa sufletul vostru! Primiti si de la mine multe ganduri bune, iar razele soarelui sa va lumineze viata pentru totdeauna!
Acestea fiind spuse/scrise, sa continuam...
Raluca, mama, imi pare rau de masajul tau ratat, dar macar ai socializat. Oricum, asa patesti daca papi bunatate de placintele singurica
Alynutza, imi pare rau ca am omis din vedere acest mic amanunt (cum ca esti din Cluj)... de parca nu mai vorbisem cu tine pe subiectul asta. In orice caz, tre' sa fie si prin Cluj vreun Mall sau magazine mai "de fitze". Incearca acolo si sigur gasesti. De rupt, se rup la fel de usor sau de greu ca si cei 10 sau 15 DEN, dar sub rochita de mireasa cred ca suntem destul de protejate.
Roxanicea, ti-am vazut pozele din Tenerife. In ce perioada a anului ai fost? Am vazut lumea destul de imbracata, cel putin in unele pozele...
contactnicole spune:
Fetelor sa aveti o viata frumoasa cum e ziua de azi! Din partea mea un martagush!
Poate si din cauza la cate martisoare, pupicuri, ciocolata am primit azi ma simt super bine!
Plus de la tratatia de dimineata -trandafir rosu, martagush - ma simt indragostita ca-n prima zi!
Eu noutati n-am inca despre nunta, sunt prezenta zilnic aici, dar cu cititul. Cu scrisul, mai lenesa , mai in pana de idei, ori ziceti voi tot ce era de zis si nu vreau sa repet.
In schimb am fost la munte si a fost super vreme, priveliste minunata(in Parang)!
Am vazut ca vorbeati pe aici de luna de miere! Noi ramanem in tara, un circuit cu masina, doar noi doi! Oricum noi suntem mai mult amatori de munte decat de mare.
Daca intalneala e pe 19 martie, hop si io, ca sunt in Bucuresti atunci!
Pana la noi vesti, io va pupic pe toate printzesucile!
Nickidutza
The day
andreea_trend spune:
Ralu... am primit mesajul de la tine , din pacate eu de-abia acum am ajuns la magazin.....
Nunta noastra
Poze
Alynutza spune:
Olguttza, scuze, nu m-am uitat bine la ce postasei tu prima data. O sa-i zic la iubi sa vorbeasca cu tipele de la agentii, noi vorbisem cu ele mai prin iarna, inca nu aparusera nici ofertele de Pasti. O sa cautam o agentie in Cluj pentru ca ne-ar place sa avem plecarea de aici. Saru-mana ca m-ai scos din ceatza!
Pepenash, no problem, mi s-a mai intamplat sa nu bage lumea de seama ca nu-s de prin Bucuresti. Eu imi faceam probleme de cat is de subtiri nu de rochie, ci pentru ca ma gandeam sa-mi iau sandale si varfurile is expuse la... calcat... Multzam de infos!