Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
ralu_trancu spune:
io fusei iara la solar.
da m-am dus la altul mult mai aproape .
quote:
Originally posted by ralucah
Eu una ma avant curajoasa pe derdelus ca am o treaba super importanta..trebuie sa ajung la masaj!
Pepe maica data viitoare aplica metoda mea ...ma cufund in ganduri si fac pe surda...si nimanui nu ii place sa sporovaie singur..desi ma rog nu poti fi mereu sigura. Eu faza asta o aplic mai ales la taxi daca se intampla sa fiu nevoita sa apelez...intai ii rog sa dea mai incet manele si apoi sa inchida de tot cas-ul, sa stinga tigara si dupa aia ma uit absenta pe geam..in cazul in care e din specia aia vorbareata omul!Ca unii incep sa turuie de nu ii mai opresti nici daca te arunci din mers.
In fine eu ma duc la salonul ala numai pentru masaj - la cosmetica si par nu am incredere decat in fetele mele de la salonul unde merg de patru ani.
Apropos..ia ghici ce mananc in timp ce scriu!!!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Poze vechi si noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
asaaa...raportu' de cu seara
am ajuns intreaga - mers 10,max 30 la ora.....dar, doamne ajuta ca nu ma pupai cu niminia in
Alynutza, odata si-odata tre sa-si faca si al meu paspor'...ca dk nu..de nu ma voi scandaliza eu.....noi, vom merge cu masina
..chiar am niste cunostiinte care au calatorit asa..si ne pot face un traseu dragutz
pepenash, ai idee pana cand e vaslabil fluturasu'....?? ca io il am si-acum..nu apucai sa ma duc la salon...si acum..pe vremea asta...cremuiala pe fata imi trebuie
oana, vezi sa-ti faca filmuletz d epana in 10 mg..sa intre pe mail in iahu...sau daca depaseste.dam send file pe mess
dya - just a "face" for you ->
cuscra, mai ai din musacaua aia?
dana, bine ai venit - dar, o curiozitate - 9 mai - cununie religioasa + petrecere?? (nu de alta, dar pica intr-o marti....
eu, te scriu oricum, pe listutza
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Ne-am propus sa mergem afara undeva (Cipru, Malta, Grecia, Antalia - inca nu stim sigur, depinde ce oferta vom gasi), dar inca nu au aparut ofertele pentru perioada respectiva, au aparut doar ofertele de Pasti (unde am vazut ceva oferta de 200 si ceva de euroi la Malta de ex). A, inca ceva, noi mergem cu avionul, am vorbit cu niste prieteni care au fost anul trecut in Grecia in luna de miere cu autocarul si si-au rugat moartea pe drum.
Noi am fost in hanimun anu trecut in grecia (la paralia) cu autocaru si-a fost bine! Nu foarte bine, da nici foarte rau, ci acceptabil. Cel mai naspa e drumu de intoarcere, pt. ca am venit obositi morti (
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ah, si-am fost c-o agentzie care are de-o luna oferta pt. anu asta (nu numai pt. Paste) - cre'ca e cea mai ieftina, mai ales ca are si promotie: daca platesti integral pana la 31 martie, ai reducere 20%! Agentia e asta!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
io eram. unde m-ai vazut?
Pai ... sa dam raportul...
Pe la 15:30 ai coborat din tramvai, la statia Sc. Gen Nr...., nu stiu nr
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Deci prin urmare nu am strigat ca nebuna.... tu erai...
Ce faceai madam pe acolo....?
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Bau!
Gagici cand iesim la un cafeu "latte"? Huh?
Si eu vreau la
![](iubesc cafeaua.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Nu-i asa fetelor... fara sef de trib cu noi.... nu prea merge.
![](pupic.gif)
Nunta noastra
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Am intrat sa dau si eu raportul(nu ca v-ar interesa) dar ma plicti si cred ca-mi arunc si catelu pe geam in curand!
Deci...in afara faptului ca facui o ora si jumate pana acasa, am ajuns vai mama mea...aveam zapada si in chiloti(scuzati!)
Acum imi tot astept sotiorul care, dupa 1 1/2 h de mers prin viscol, a ramas blocat la gara. Acum cica a inceput sa mai si mearga!
Whatever...pe astia INTOTDEAUNA ii prinde iarna nepregatiti!
Apopos...v-ati ales babele? Caci de maine incep!
Hai va pup si va doresc seara faina!
pepenash spune:
O ora si patruzeci de minute am facut pana acasa! I hate this f*cking weather!!!
Asa, si acum ca ne-am "racorit", sa trecem la treaba...
Raluca, nici eu nu-s prea prietenoasa cu taximetristii, dar la salon obisnuiesc sa stau la barfe cu cosmeticiana mea, mai ales ca mai putin de doua ore nu stau niciodata (deh, se aduna si cate 4 ore daca imi fac si tratament corporal sau facial si epilat) si credeam ca la fel de placut e peste tot. Dar m-am inselat
Krelia, valabilitatea fluturasului nu o stiu. Eu am sunat saptamana trecuta, joi cred, si m-am programat pentru azi la pranz. Tipa care se ocupa de cosmetica am inteles ca vine la salon doar dupa 12:00 si sta pana seara tarziu.
Trenurelu, asta a fost a doua sedinta de solar? Dupa cate sedinte ti s-a spus ca s-ar vedea rezultate? Cate minute dureaza? Eu am fost o singura data la solar, asta vara eram intr-un weekend la mare si, nefiind soare, am intrat 10 minute la solar la Iaki, cica sa ma intorc si eu bronzata la Bucuresti Dar nu s-a vazut nimic si nu am mai repetat sedinta a doua zi... sa ma zbengui in piscina a fost mult mai fun. Dar, pentru ziua Z macar, ar trebui sa prind si eu nitel bronz.
In privinta lunii de miere, noi optasem pentru o destinatie exotica (Maldive, Tenerife, etc) dar, dupa ce am auzit povestirile lui Bravegirl despre Maldive, nu cred ca ar fi chiar stilul nostru, astfel ca acum ne bate gandul sa plecam intr-o croaziera la bordul unui super vas. Nu ne-am decis inca, dar este o idee... oricum, luna de miere este o singura data si vrem s-o facem cu adevarat speciala. Cu autocarul nu as pleca nici obligata, este ingrozitor drumul, dar cu masina am ajuns si in Spania, deci am traversat toata Europa si este super. Te opresti exact atunci cand ai tu chef, nu soferul autocarului, vizitei exact ce ai tu chef, nu cei care au stabilit circuitul. Zile de concediu sa fie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Pepe iubita...Corina intr-adevar a avut probleme in Maldive, insa noi am fost extrem de incantati de Tenerife. Asa ca...intereseaza-te, desi eu despre Tenerife nu am auzit pe nimeni sa se planga! Asa ca succes in alegeri!
quote:
Originally posted by pepenash
O ora si patruzeci de minute am facut pana acasa! I hate this f*cking weather!!!
Asa, si acum ca ne-am "racorit", sa trecem la treaba...
Raluca, nici eu nu-s prea prietenoasa cu taximetristii, dar la salon obisnuiesc sa stau la barfe cu cosmeticiana mea, mai ales ca mai putin de doua ore nu stau niciodata (deh, se aduna si cate 4 ore daca imi fac si tratament corporal sau facial si epilat) si credeam ca la fel de placut e peste tot. Dar m-am inselat
Krelia, valabilitatea fluturasului nu o stiu. Eu am sunat saptamana trecuta, joi cred, si m-am programat pentru azi la pranz. Tipa care se ocupa de cosmetica am inteles ca vine la salon doar dupa 12:00 si sta pana seara tarziu.
Trenurelu, asta a fost a doua sedinta de solar? Dupa cate sedinte ti s-a spus ca s-ar vedea rezultate? Cate minute dureaza? Eu am fost o singura data la solar, asta vara eram intr-un weekend la mare si, nefiind soare, am intrat 10 minute la solar la Iaki, cica sa ma intorc si eu bronzata la BucurestiDar nu s-a vazut nimic si nu am mai repetat sedinta a doua zi... sa ma zbengui in piscina a fost mult mai fun. Dar, pentru ziua Z macar, ar trebui sa prind si eu nitel bronz.
In privinta lunii de miere, noi optasem pentru o destinatie exotica (Maldive, Tenerife, etc) dar, dupa ce am auzit povestirile lui Bravegirl despre Maldive, nu cred ca ar fi chiar stilul nostru, astfel ca acum ne bate gandul sa plecam intr-o croaziera la bordul unui super vas. Nu ne-am decis inca, dar este o idee... oricum, luna de miere este o singura data si vrem s-o facem cu adevarat speciala. Cu autocarul nu as pleca nici obligata, este ingrozitor drumul, dar cu masina am ajuns si in Spania, deci am traversat toata Europa si este super. Te opresti exact atunci cand ai tu chef, nu soferul autocarului, vizitei exact ce ai tu chef, nu cei care au stabilit circuitul. Zile de concediu sa fie!
Pepenash over and out!