AM FACUT TRATAMENT CU OVA-MIT, IAR DE CAND L-AM INTRERUPT, MI-A APARUT IN ZONA GENITALA, LANGA LABIE,O UMFLATURA TARE SI DUREROASA.SA FIE DE LA OVA-MIT? DACA CINEVA AVUT O ASTFEL DE PROBLEMA, O ROG SA MA AJUTE, PENTRU CA IMI ESTE FOARTE FRICA.
Ova-mit-ul l-ai luat pt. stimulare ovariana,da?ca reactie sec. poate da hiperstimularea ovarelor(adica umflarea lor)urmata de durere puternica in zona lor si senzatie de balonare.nu cred ca acea umflatura tare de langa labie are legatura!probabil e un chistulet.E langa sau chiar pe labie?daca e pe, s-ar putea sa fie un chist bartholinian.eu zic sa nu te sperii.du-te la dr. si fa o ecografie vaginala si un control local.sa ma tii la curent cu noutatile,te rog!BAFTA MULTA! ANDREEA
Du-te la doctor si nu te panica.Se rezolva totul cu rabdare si incredere.Si eu am luat Ova-mit, desi aveam predispozitie spre a face chisturi(desteapta doctorita, nu?) si s-a rezolvat cu Duphaston.S-ar putea ca al tau corp sa nu tolereze aceste incarcari mari de hormoni.Desi sunt si eu tare dornica de a avea un bebe, mi-e frica de medicamente hormonale, mai degraba as incerca ceva tratamente naturiste sau homeopate.
Sa stii ca si eu am ou mflatura din asta. Si inca vreo 2 furuncule in zona. Si eu fac stimulare ovariana cu Closti.