va place borges...
Raspunsuri - Pagina 8
gandacelu spune:
mai dar ai pus atatea intrebari de m-ai zapacit
in primul rand, ce e mai important: adresa cafenelei: Vasiliada, pe bulevardul care duce de la universitate la unirii, pe dreapta, intr-un fost anticariat daca nu ma insel: jos e librarie, sus e ceainarie, e o atmosfera de care m-am indragostit, am inceput sa merg foarte des acolo vezi ca sunt mai multe soiuri de mate, aveti de unde alege
carti scrise in doi - pur si simplu o culegere de povestiri scrise de borges impreuna cu casares, un deliciu (nah ca m-am luat cu altele si nu am apucat sa o termin:)
despre bunuel: te arunci?
despre sabato - eu am scris ca l-am simtit mai fake, am citit doar tunelul si poate nu eram intr-un moment propice (si asta conteaza) - nu ma deranjeaza ca a facut tz-shpe scoli si n-shpe doctorate, ba dimpotriva cum povesteam despre borges, iubesc ermetismul, este meseria mea sa il iubesc
revin mai tarziu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim
lilanda spune:
aha...a inviat "Borges" :-)) Asa ca profit de ocaziune ca sa zic ca m-am indragostit de Gombrowitz, desi, recunosc, mi-a dat mari batai de cap pina m-am acomodat cu el ... acum sint pe la jumatea lui "Ferdydurke" - o carte, de-a dreptul fermecatoare/obraznica despre inocenta (spun ca mi-a dat dureri de cap, fiindca mi se pare destul de greoaie traducerea engleza, singura direct din poloneza -am inteles - a cartii!!! Celelalte traduceri ar fi fost din spaniola...)
adrienne, ai citit "The Notebooks of Don Rigoberto??? Ce parere ai??? Mie, desi imi place Llosa, nu mi se pare deloc ermetic in cartea asta, ci mai mult fantastic si ..uneori plictisitor.
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
iar eu tocmai ce mi-am luat tabloul flamand de Reverte..si Sotronul;-)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
adrienne12 spune:
De Reverte¡K am citit ¡§Harta Nautica¡¨¡K mi-a placut, dar predictibil¡K n-am cazut pe spate si n-as mai citi altceva de el. Sotron insa da, ii dau 5 stele. Am citit ¡§Notes of Don Rgoberto¡¨. Indraznesc sa afirm ca mi s-a parut cea mai slabutza carte a lui Llosa. Bate apa in piua, plictisitor¡K singurul lucru care mi-a placut in carte este ca am mai invatat ceva pictura, caci comenteaza mult pe Gustav Klimt. Cred ca Llosa a avut citiva ani fascinatia picturii caci dupa asta a scris despre Gaguin ƒº. AM notat Jurnalul si Ferdydurke¡K n-am citit dar uite asa imi imbogatesc listutza¡K