Simptome!!! - 6
Raspunsuri - Pagina 12
zozela spune:
Off..Am fost la Dr... O sa va dau link-ul..Am scris la "Mamici aspirante din nou" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69862&whichpage=5
Nunta noastra-26.06.2005
melutzica spune:
Zozela,imi pare tare rau pt tine![]()
.
Dar e mai bine asa ca cel putin stii cum stai si ce ai de facut.Eu iti doresc numai bine,si sa-ti rezolvi cat mai repede problemele

zozela spune:
Deh..asta e..Ce sa fac..Acuma trebuie sa urmez indicatiile Dr.-ului
si o-m vedea mai departe ce-o sa fie..
Melutzica 
!!
Liana..unde esti?Arata-te!!
Nunta noastra-26.06.2005
danotino spune:
buna fetelor!
tabitha, cum stai cu simptomele?
aventura, te rog, nu face HSG! mai bine laparo!
eu, ziua 29 CM, test in ziua 27- negativ, simptome si de una si de alta-sani umflati si durerosi, dureri de burtica. cred ca am sa intrerup utrogestanul in seara asta! poate imi intarzie din cauza lui, nu? voi ce stiti?
danotino
danotino spune:
aaaaaa, am uitat-TB 37.3, o fi de bine?
zozela, sorry...
nu mi se pare ca esti grasa, m-am uitat la poze!
danotino
aventura spune:
Zozelo, imi pare rau...dupa ce am citit ce a spus dr. tau, dat fiind ca inteleg ca e prima data cand intarzie asa..am mari dubii ca asa este cum spune el!!
Ia mai mergi matalutza si pe la alt dr...parerea mea :))
Danotino, te tin de mana, io sunt azi ziua 29, test de urina negativ in z27...sani foarte durerosi si usoare intepaturi in burtica....Utogestranul l-am oprit din z27...astept sa vina rushii....da mana-ncoa ca ne asemanam 

A venit primavara!!!!!!
Tabitha spune:
zozela: ![]()
![]()
![]()
danotino, aventura: poate totusi testul a fost prea devreme... Danotino, eu zic ca TB la tine de 37,3 e de bine.
Eu nu am simptome, doar ca ieri am simtit un altfel de miros decat in mod normal de la organul meu genital.![]()
![]()
Si ma spalasem, sa stiti, nu radeti de mine. A, sa nu uit, azi dimineata TB - 37,2 ![]()
![]()
![]()
Liana, sa nu-mi zici ca de baba ta te-au vizitat nesuferitii...![]()
![]()
![]()
Fetelor, vrem exemple pozitive ! Haideti, cine se inscrie?
zozela spune:
Aventura
..Ai dreptate..Dupa ce am analizat situatia pe toate partile..am ajuns la aceeasi concluzie..
Ia pune mana si mai fa matalutza un test,maine dimineatza...![]()
Tabi
tu cand faci un testuletz???!!![]()

Liana vreau sa vb. cu tine...Pe unde umbli??
Nunta noastra-26.06.2005