Gradinite particulare in Ploiesti

Gradinite particulare in Ploiesti | Autor: lili

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati-ma cu o adresa si informatii privind gradinite particulare din Ploiesti.Mersi.
Lili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Daca vrei particulara eu iti recomand cu caldura gradinita Snow White care este pe stradutza dinainte de inceputul parcului Mihai Viteazu, acolo unde este Banca Transilvania si centrul medical Panaceea. Din pacate nu mai tin minte numele strazii.
Au program de la 8 dimineata (la o adica daca vrei mai devreme, poti vorbi acolo sa vina cineva mai devreme sa o preia) la 7 seara, poti opta si pentru program doar pana la pranz (ora 13). Costa 2 mil programul scurt, si 4 mil programul pana seara, in plus se plateste masa, 3 mese/zi = 74.500/zi
Au inclus in program engleza, italiana si dans. In plus poti opta pentru ore de inot vara si patinaj iarna. Primesc si copii mai mici, nu e obligatoriu sa aiba 3 ani, e important sa comunice cat de cat, atat. Depinde cum se adapteaza copilul.
Eu o voi da pe Katja acolo peste 30 de zile ca sa terminam imunizarile.
Daca mai vrei informatii..spune-mi.

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza3176 spune:

buna fetelor!
as dori sa aflu mai multe informatii despre gradinite particulare din ploiesti. m-ar interesa si de la ce varsta primesc copii. eu o am pe ioana care are 1 an si jumatate acum, dar pe la 2 ani (adica in aprilie) vreau sa o dau la gradinita.
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Aici e o discutie pe aceeasi tema :
http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=76926&whichpage=1

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

liza3176 si lili. La ce gradinite a-ti fost pana acum?
Vreti numai particulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

lili. De curiozitate: daca vrei sa-ti dai fetita la gradi la Buc, de ce ai deschis subiect pe "Gradinite particulare in Ploiesti?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Pentru ca eu sunt din Bucuresti, lucrez in Valenii de Munte .si dupa mai multe discutii cu parintii mei, eu reluand serviciul in 1 noiembrie la Valeni, am decis ca e mai bine ca fetele sa stea cu bunicii si eu sa fac naveta.Deci.. am ales o gradinita din Bucuresti.

Mergi la inceput