Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

fla,
as aparea eu mai des dar pe langa D.C mai am si altele de facut asa ca intru printre picaturi.Mi-as dorii sa pot sta si eu o zi intreaga pe aicilea ...dar din pacate nu prea merge....seara mai gasesc un pic de timp si mai trag si eu cate un ochi pe la voi sa vad ce mai faceti.
va pup si un sfarsit de saptama frumos.
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nico, si te asteptam mai des. mai cheam-o pe oma sa te ajute.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

alina,oma are capu spart e bolnava...e vai de ea!!fuge alex cand o vede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Symaco cum adica la tine zice ca e in renovare... si eu care credeam ca se primeste marfa noua ...
Mai vretzi...

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Symaco cum adica la tine zice ca e in renovare... si eu care credeam ca se primeste marfa noua ...
Mai vretzi...

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Da mai vrem

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nico n-ai mai venit pe la nurori sa ne povestesti de soacra-ta. Ce patzanie cu capul spart?

Fetelor eu azi n-am chef de nimic, fac naveta intre pat si birou :( Nici nu ies din casa, m-a molesit raceala asta rau de tot, al meu barbat a venit de la servici si s-a dus cu masina in service, soacra-mea mi-a adus un pitic din vecini sa se joace cu Sara...
Am o stare naspa, incerc sa nu ma plang mai mult:)

Dana asa de curiozitate, cum a fost aseara?:)

symaco sa zici ce ti-ai cumparat, sau sa ne arati poze sa ne clatim si noi ochii:)

Voi fetelor ce mai faceti azi?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bey eu nu va vaz
ultima pag. pe care o vad e pag.4...
ma duc sa-i fac bagajul colegului.La pranz se cara la datorie
viata de viata ce ducem!

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

symaco,bineteles ca voi schimba datele in catalog
acum mi-e frica sa o fac pt. ca forumul suporta oar' si ce schimbari si tare-mi e ca fac vreo prostie si zau ca mi-ar pare rau.Am muncit ceva la el si nu vreau sa incep sa dau pe aici cu capul albastru in peretele rosu
Lasam adminul sa-si faca treaba si apoi ne-o facem si noi pe a noastra

intre timp punetiiiiiiiiiiiiii poze in albume mey.Ce faceti?!?! Am facut album numai pt. 4 mamici?!?!
De nu vreti sa va vada lumea le puneti private si nu vedem decat noi,cele care avem parola.
Macar o foto acolo,hai pls

ai mei sunt plecati la patinuar.Are Maia curs.Eu am ramas sa pregatesc pachetele pt colegu dar vad ca bucataria mea s-a mutat pe dc mama ei de treaba ca incep sa nu pot respira fara dc-ul asta!!!
la voi cum e?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Eeee ce sa fac, iaca iau si eu o gura de aer, fac ce fac, si mai vin sa mai trag un ocki pe forum....

...fetelor, care ati cerut zapada?????ca vad ca nu se mai termina de cernut ...vreau primavara, vreau soare, vreau calduraaaa

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu acu veni de la cumparaturi!si ii un frig p-aci de mori!scad temperaturile nevoie mare!vreau si eu soare si caldura si toate alea!si peste 2 ore ma duce iubitu la "chineji" sa papam mancare "bun"!ca fac niste peste pe legume si cu orez si cu sosulet de mori!si ma abtin sa nu pap pana atunci ca sa pot inbuca tot!hai pupici pana mai pe seara!destractie placuta!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput