Nunta in Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 28
nushulica spune:
'neatza fetele!
lili mergeti azi cu nasii la biserica ??nu duceti lumanarile?sau lasati pentru alta data?...noi le-am dus peste o luna
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
oana_211 spune:
Ingriada: stiu o firma care se ocupa cu broderie, dar nu stiu sigur daca brodeaza si pt persoane fizice? Iti dau nr de tel maine, ca il am la servici. Depinde cate ai de brodat pt ca o sa te coste si matrita.
O duminica faina!
lorex spune:
Danangie, despre ce listuta vorbesti???
Darria, merci, esti o dulce!
oana 211, ti-am vizionat pozele...ai avut o rochie frumoasa, iar restaurantul..!!! e unul din botosani, nu?..am baut o cafea acolo o data, dupa o nunta, si am ramas profund impresionata de elegantza lui... in iasi inca nu-l egaleaza nici un restaurant..ma rog,dupa gusturile mele..
Darria spune:
Buna dimineata(la amiaza)
Liliana: de surfilat gasesti la orice croitorie(care se respecta) si nu e scumpa operatiunea dar de brodat nu stiu.
Darria spune:
quote:
Originally posted by lorex
Danangie, despre ce listuta vorbesti???
Cred ca de listuta cu preturile de la Preference. Am vrut sa o trimit io dar nu ma bag ca ti-a cerut-o tie.
Editare: de la atata dulcegarie poate fac diabet
lorex spune:
Cred ca ne-a incurcat, cum am patit si eu...nu am afirmat nicaieri ca as detine vreo listuta de la Preference..trimite tu Darria daca ai sau poate sa ceara direct de la Preference prin e-mail..daca nu ai adresa, Danangie, ti-o trimit prin PM..
lorex spune:
Danangie, am incercat sa-ti trimit un PM dar mi s-a spus ca nu accepti mesaje private!!! ai activata optiunea??
Darria spune:
Ok.
Dana, daca la aceasta listuta te referei -> ti-am trimis-o prin pm.
La sfarsitul listutei sunt datele de contact(e-mail, tel. si site).
Darria spune:
Lorex: mai incearca(poate a fost ceva de moment), la mine a functionat, adica i-am trimis pm. Daca nu: trimtie pe e-mail.
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va spun "o duminica frumoasa si linistita"!
Ralu zi ceva ca mor aici de inima!
Dana eu nu am nimic, decat o mare oboseala compensata de o imensa satisfactie! Ralu are ceva, dar nu stiu ce!
Va pup